Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi rekryterar svetsare till vår kund i Åseda! jobb i Åseda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi rekryterar svetsare till vår kund i Åseda! på Uniflex

Vi rekryterar svetsare till vår kund i Åseda!

Uniflex Åseda, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Vår kund har ett stort plåtkunnande och är specialiserade på tillverkning av konstruktioner i tunn och medelgrov plåt. All typ av svets t.ex punktsvets, TIG och MIG/ MAG förekommer. Här svetsar vi allt från smådetaljer till stora konstruktioner som förarhytter till truckar och andra arbetsmaskiner. På uppdrag av kunden så söker vi nu svetsare för direkt anställning. Som svetsare så arbetar du med stort arbetsinnehåll. Den klippta plåten och övrigt material kommer på vagnar, som du från ritning sätter samman och svetsar ihop. Det kan tex vara grunden till en förarhytt som sedan skall gå i gruvmiljö. Det krävs struktur och en yrkesskicklighet då kunden har höga kvalitetskrav på sina produkter. På plats sker en svetsarprövning enl SS-EN 287-1 eller 9606-1.

Personliga egenskaper
Som person är du utbildad svetsare och behärskar detta hantverk samt har en vana av att arbeta efter ritning. Du har ett tekniskt intresse och förståelse för olika konstruktioner. Då objekten oftast är stora krävs det att du, förutom den tekniska kompetensen, även har en god fysik då man av storleksskäl har objekten på golvet. Som person är det önskvärt om du har: • Känsla för kvalitet • Van av arbete utifrån ritning • Noggrann • Lagspelare B körkort är ett krav. Har du även truckkort är det en merit. Arbetstiderna är förlagda dagtid: Måndag - Torsdag mellan kl.06.30 - 16.00 Fredag mellan kl.06.30 - 12.30 Vi håller intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Uppdraget är en rekrytering med direkt anställning hos kund. Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

 

Rekommenderade jobb

Vi rekryterar svetsare till vår kund i Åseda!
Uniflex Åseda Heltid
Svetsare till Sundsvall
Uniflex Sundsvall Heltidsanställd
Resande teknisk säljare
Uniflex Kalmar Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 54973