Jobbet Vi på Student consulting söker nu en Administratör! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi på Student consulting söker nu en Administratör! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du fokuserad och organiserad I ditt arbete?
Har du vana av administration från en större organisation?
Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en administratör till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik I denna roll kommer du att arbete med dokumentation och hjälpa till med forskning, sammanställning, korrekturläsning och redigering av rapporter, presentationer, organisationsdiagram, korrespondens etc.

Du kommer att utföra aktiviteter till stöd för en process eller ett internt team.
Ansvarsområden fokuserar generellt på att organisera och samordna på en uppgift, projekt eller programbasis.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett försäljnings-och affärstänk. vidare ser vi att du kan på ett strukturerat och organiserat arbetssätt få med helheten i dokumentationen.
Du kommer att arbeta under direkt övervakning eller självständigt, i allmänhet leverera på fördefinierade uppgifter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50217

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till