Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi direktrekryterar CNC-operatör till W-Tools i Alvesta! jobb i Alvesta på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi direktrekryterar CNC-operatör till W-Tools i Alvesta! på Uniflex

Vi direktrekryterar CNC-operatör till W-Tools i Alvesta!

Uniflex Alvesta, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
W Tools grundades 1988 och erbjuder kundanpassade lösningar på formverktyg och insatsdelar – från konstruktion till färdig produkt! Med 50 års erfarenhet av avgängningsverktyg dominerade det tillverkningen de första åren. I samband med förvärvandet av och flytt till en ny fastighet 1990 utökades verksamheten till att även innefatta övriga formverktyg. Slutkunderna finns inom segmenten Förpackning, Medicinteknik, Elektronik och Fordon. W Tools är beläget i ljusa och rymliga lokaler och erbjuder dig tekniska utmaningar. Här tillverkas verktyg för nya produkter och även reparation av befintliga. Just nu sker en tillbyggnad av produktionslokalen och ytterligare en investering i maskinparken. Ditt uppdrag kommer från konstruktion, där du efter ritning ser vilka tempon som skall genomföras, vilka kritiska punkter som finns och i vilken ordning detaljen skall tillverkas eller repareras. Detaljen bereds i Mastercam och du ställer/ riggar CNC fräsen. Till övriga tempon har du hjälp av duktiga kollegor i de andra maskingrupperna.

Personliga egenskaper
Du är utbildad inom CNC fräs, verktygsmakare alternativt maskiningenjör med dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete CNC fräs. Ett plus är om du har arbetat i Mastercam. Du har ett tekniskt intresse, en förståelse för verktygets egenskaper/ funktion och slutkundens produkt. B-körkort är ett krav. I denna rekrytering har W-tools valt att samarbeta med Uniflex Bemanning & Rekrytering. Vi tillämpar löpande intervjuer så välkommen med din ansökan redan idag. Ansökan sker via www.uniflex.se. Uppdraget är en rekrytering och inleds med en visstidsanställning på W Tools Aktiebolag. Vid frågor om tjänsten kontakta Hanna Bondesson på [ Email address blocked ] alt på telefon 073-852 26 52.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55818