Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vi direktrekryterar CNC-operatör till Anatomic Sitt Teknik i Alvesta! jobb i Alvesta på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vi direktrekryterar CNC-operatör till Anatomic Sitt Teknik i Alvesta! på Uniflex

Vi direktrekryterar CNC-operatör till Anatomic Sitt Teknik i Alvesta!

Uniflex Alvesta, Kronobergs län Heltid
Jobbeskrivning
Anatomic Sitt har sitt huvudkontor i Norrköping. Företaget har ca 65 anställda i Sverige, är representerade i 26 länder och har dotterbolag i Danmark, Finland och Holland. Vår vision har sedan 1988 varit att genom kunskap och innovation förebygga smärta och felställningar samt möjliggöra delaktighet och rörelse. Anatomic Sitt har som affärsidé att utveckla och producera funktionella sitt- och ståhjälpmedel för barn, ungdomar och vuxna. Att göra det omöjliga möjligt – att ge den med stora svårigheter möjligheten till ett gott liv. I rollen som CNC-operatör kommer du att producera komponenter i CNC-styrda Fanucmaskiner. I arbetet ingår att utföra omställning, verktygsbyte, måttkompensering, förebyggande underhåll och enklare reparationer. Då slutprodukten har höga kvalitetskrav så innebär det även att du genomför olika typer av mätningar. Arbetsuppgifterna förutsätter att du kan läsa och förstå ritningar och arbetsinstruktioner. I rollen som operatör arbetar du både med svarv och fräs i material som plast, stål, rostfritt och aluminium. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Personliga egenskaper
Du har verkstads- och/eller industribakgrund och har kunskap/erfarenhet inom CNC. Du har fallenhet för matematik och problemlösning samt besitter viljan att lära dig nya saker. Som person är du självständig, kvalitetsmedveten och noggrann. Du är en lagspelare och jobbar aktivt för att nå gruppens uppsatta mål. Körkort B är ett krav. Frågor om tjänsten besvaras på [ Email address blocked ]


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57034