Jobbet Vi är Umeå Energi - är du vår nya avtalshandläggare? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi är Umeå Energi - är du vår nya avtalshandläggare? publicerad av Umeå Energi AB

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Umeå Energis målsättning är att vara en samhällsutvecklare och positiv kraft i Umeåregionens hållbara utveckling. 

Nu söker vi en Avtalshandläggare för samordning av servitut och rättigheter, till vårt team med ansvar för Verksamhetsstöd. ansvarsområde.

Som Avtalshandläggare hos oss sköter du kontroll och genomgång av markavtal, servitut och rättigheter för befintligt bredbandsnät och i bidragsområden. Du upprättar nya servitutsavtal, sammanställer dessa och skickar handlingarna till berörda markägare. För god uppföljning strukturerar och arkiverar du utgående och inkommande avtal. Du ansvarar också för rådgivning till markägare och samordning av arbete kring markfrågor inom koncernen. Ditt arbete sker i nära samverkan med ditt närmaste team: Verksamhetsstöd. Du har också löpande kontakt med andra intressenter som bl a Lantmäteriet och Umeå Kommun.
 
 kvalifikationer.

Du har gymnasieutbildning och ett intresse för systematisk dokumentation. Vi ser gärna att du har kännedom om servitut och ledningsrätt. Kunskap om markfrågor och Lantmäteri samt erfarenhet av kartsystem är meriterande. B-körkort är ett krav. 

Vi söker dig med tålamod och noggrannhet. Med struktur och ansvar hanterar du skickligt ett komplext material. Du är självgående i din roll och uppskattar att tillsammans med teamet nå högt uppsatta resultatmål. Du är en problemlösare som möter kunder och samarbetspartners med aktiv närvaro och service. ansökan.

Välkommen med din ansökan via www.randstad.se senast 6 oktober 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad AB. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-34 34 113.

Referens

201303753

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till