Jobbet Vi är Umeå Energi - är du vår nya anslutningsingenjör? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vi är Umeå Energi - är du vår nya anslutningsingenjör? publicerad av Umeå Energi AB

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker dig som med stort engagemang driver utveckling av arbetssätt och verksamhet. Med noggrann struktur och stort ansvar hanterar du skickligt flera uppdrag och ärenden parallellt. Du är en problemlösare som möter kunder, installatörer och samarbetspartners med aktiv närvaro och service. Du ser infrastrukturen som en möjliggörare och uppskattar att jobba tillsammans i team för att nå högt uppsatta resultatmål.
Umeå växer med sikte på 200 000 invånare år 2050. Ett modernt och klimatsmart elsystem med stora mängder decentraliserad och förnybar el ställer krav på elnätet. Umeå Energi ansvarar för drift och utveckling av Umeås elnät, som skapar förutsättningar för medborgare, näringsliv och besökare.
Nu söker vi en Anslutningsingenjör som tillsammans med oss vill göra skillnad för morgondagens samhälle.ansvarsområde.

Som Anslutningsingenjör hos oss har du en betydande roll i fortsatt investering och utveckling av Umeås infrastruktur. Ditt närmaste team Projektstöd består av ett tiotal dedikerade ingenjörer och tekniker som arbetar i nära samverkan med anslutningar av el, bredband och fjärrvärme. Tillsammans med ytterligare 30 kollegor ingår ni i vårt leveransteam för elnät som ansvarar för anslutning, vägbelysning och investering/reinvesteringsprojekt. 

Ditt uppdrag består i huvudsak av tekniska beräkningar, kontroll av elanslutningspunkter, slutbesiktningar, planering och framtagning av underlag och dokumentation. Med fokus på installationsfrågor agerar du teknisk samordnare och rådgivare för både kunder och installatörer. Din vardag har stor variation och kombinerar arbete på kontoret, i fältet och hos kund.
 kvalifikationer.

Du har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller praktisk erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har flerårig yrkeserfarenhet inom branschen, god kännedom om EBR (elnätsbranschens riktlinjer) och kunskap om elnät. Systemkunskap och kompetens inom avtals- och offertarbete samt kännedom om anslutningsfrågor är meriterande. B-körkort är ett krav. ansökan.

Välkommen med din ansökan via www.randstad.se senast 2020-09-29
 
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-34 34 113.

Referens

201303720

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till