SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Verktygsvan talang sökes till kund i Halmstad! på Jobandtalent

Verktygsvan talang sökes till kund i Halmstad!

Jobandtalent Halmstad, Hallands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

Om jobbet som montör

Är du en fordonsintresserad person med god verktygsvana? Tar du kanske studenten från fordonsprogrammet? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en fordonsmontör till vår kunds verksamhet i Halmstad. 

Vi söker framför allt dig som har gått en fordonsutbildning och har kunskaper i ritningsläsning. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

  I rollen som montör ansvarar du för att utföra korrigeringar och underhåll av fordon med hjälp av ritningar. Det kan handla om allt från att anpassa bilar till den svenska marnaden, till att installera stolsvärme, parkeringssensor, dieselvärmare och mycket mer. 

  Är du rätt för rollen som montör?

  Till uppdraget hos vår kund söker vi dig som:

  • Är fordonsintresserad
  • Goda kunskaper i svenska (tal och skrift) 
  • B-körkort.
  • Har en god verktygsvana

  Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och även har en fordonsutbildning. 

  Det är ett stort plus om du tidigare har utbildat dig (eller arbetat med) el, i fordon eller på annat håll.

  För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du håller ordning och reda. Det är också viktigt att du har ett stort driv. 

  För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

  För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

  Intresserad?

  För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

  Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

  Vi ser fram emot att höra från dig!

  Övrigt

  Tillsättning: Enligt överenskommelse

  Placeringsort: Halmstad

  Typ av anställning: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

  Arbetstid : Dagtid

  Om Jobandtalent

  Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen.   
  Tryck ansök nu!
  Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
  Ansök på företagets hemsida

  Job ID: teamtailor-2863163-680425