Jobbet Verktygsmakare till Cenova! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Verktygsmakare till Cenova! publicerad av Skill

Heltid
Mjölby
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Är du en erfaren verktygsmakare och vill arbeta för ett företag som expanderar? Vill du vara kugghjulet till produktionen och arbeta i en stor mekanisk verkstad? Då är det här en roll för dig!

Om företaget
Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning och vakuumformning. All produktion sker i renrum då produkterna tillverkas inom områdena medicinteknik, dental och livsmedel. Cenovas kunder finns i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren verktygsmakare till vår Teknikavdelning. Bland arbetsuppgifterna förekommer bl.a tillverkning, underhåll och reparation av verktyg för formsprutning och vakuumformning, tillverkning av detaljer för produktionshjälpmedel, prototyper mm. Du kommer att sköta programmering av våra fräsmaskiner via CAM i Creo samt administrera vårt system för kalibrering och underhåll.

Din profil
Du är utbildad verktygsmakare som har arbetat ett antal år i yrket eller har likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av CAD/CAM, god datorvana, goda kunskaper i fräsning i NC-maskin, gärna med erfarenhet av styrsystemet Heidenhain samt goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Du är kvalitetsmedveten och har förståelse för att kundens behov måste vara i fokus, vilket är en av Cenovas hörnstenar. Du skall ha förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Då en stor del av vår kundbas finns utanför Sverige så är goda kunskaper i engelska meriterande. Vi söker dig som är självgående, drivande, flexibel och som dessutom gillar att ha många bollar i luften. Du bör ha lätt för att samarbeta med olika funktioner inom företaget och gillar att lösa problem självständigt eller i grupp. Självklart så är du även noggrann, ordningsam och strukturerad.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Kristian Johansson, kristian.johansson@skill.se,013-329426

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3561

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till