Jobbet Verktygsmakare sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Verktygsmakare sökes! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Är du en person som gillar problemlösning, hållbar utveckling och har erfarenhet av att arbeta med formsprutning? Läs då vidare.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en verktygsmakare till vårt kundföretag i Söderköping. Du som blir anställd kommer främst att arbeta med formsprutning där du jobbar med hela processen från ritning till färdig produkt.
Vidare kan följande arbetsuppgifter förekomma:

- Reparationer, justeringar och service av verktyg
- CNC-styrning och tillverkning av bland annat robot & mätfixturer
- arbete med svarv & fräs
- arbete med borrmaskiner och även tråd och sänkgnistmaskiner

Detta söker vi:

Du som söker har relevant utbildning eller erfarenhet som verktygsmakare. Du är arbetssam, trivs med att arbeta i grupp och är kvalitetsmedveten. Du behöver ha kunskap i CAD-teknik, CAM-beredning, CNC-kodning, ritningsläsning samt arbete med sänkgnist eller trådgnist.

Uppstart kommer att ske enligt överenskommelse där rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting men du blir anställd direkt hos kundföretaget.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

47618

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till