SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Verkstadsmedarbetare på heltid sökes till Malmö! på StudentConsulting

Verkstadsmedarbetare på heltid sökes till Malmö!

StudentConsulting Arlöv, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Vi söker en engagerad och erfaren verkstadsarbetare för en heltidsanställning till vår kund i Malmö/Arlöv. Är du fysiskt stark och öppen för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en verkstadsarbetare för en heltidsanställning till vår kund i Malmö/Arlöv. Som en viktig del av kundens team kommer du att vara ansvarig för att utföra olika arbetsuppgifter inom verkstaden för att bidra till både produktion och kvalitetsstandarder. Om du är skicklig inom verkstadsarbete, fysiskt stark och inte rädd för nya utmaningar kan det här vara en möjlighet för dig! Arbetet är förlagt mellan måndag-fredag mellan 07-16.00. Arbetet liknar lagerarbete och kommer innefatta en mängd olika arbetsuppgifter. Vanligt förekommande uppgifter kommer vara:

- lagerhantering
- städning
- maskering
- hänga upp lackerade produkter
- truckkörning

Detta söker vi:

För att bli aktuell för tjänsten så krävs det att du kan arbeta bra självständigt men du ska även vara en lagspelare då mycket samarbeta förekommer.

Kvalifikationer:
- fysiskt stark och en bra uthållighet
- kunskap om arbetsmetoder, verktyg och teknik
- god problemlösningsförmåga

Meriterande:
- truckkort + truckerfarenhet
- Körkort + tillgång till bil
- idrottsbakgrund

Om arbetsgivaren:

Kunden är ett familjeföretag hemmahörande i skånska Arlöv och verksamma inom rostskyddsmålning och blästring. De är ett gäng på ca 20 medarbetare som är specialister på pulverlackering, industrimålning, blästring och rengöring. De bedriver verksamhet både i verkstad och ute på entreprenad och är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt auktoriserade rostskyddsmålare genom Auktorisationen för Rostskyddsmålning.

Sökord: verkstad, heltid, Malmö, lager, Lackering

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 71049