Jobbet Strategisk inköpare för uppdrag till företag i Eskilstuna har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Strategisk inköpare för uppdrag till företag i Eskilstuna publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

För vår kunds räkning söker vi en strategisk inköpare för inköp av reservdelar och underhåll för ett tidsbegränsat konsultuppdrag hos ett transportföretag i Eskilstuna. För rätt person finns utsikter till fast anställning.

Om rollen

I uppdraget som strategisk inköpare ansvarar du för inköp av tjänster, produkter och förnödenheter till företagets fordonsverkstad i Eskilstuna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kartläggning av inköpsbehov
  • Upphandling av tjänster, produkter och förnödenheter till verkstadsproduktionen
  • Leverantörskvalificering
  • Samverka med inköpsfunktionen
  • Implementering av befintliga inköpsavtal
  • Identifiera reservdelar, komponenter och ritningsbundna artiklar 
  • Teckna ramavtal med utvalda leverantörer
  • Definiera och etablera inköpsprocessen
  • Bistå med upphandling av projektspecifika produkter och tjänster
  • Etablera rutiner för leverantörsuppföljning/utveckling inklusive KPI-er och scorecards.
Din bakgrund

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har minst 5 års erfarenhet av strategiskt och taktiskt inköp och en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt. Flytande svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Som person är du strukturerad och har god planering i ditt arbete. Du är en drivande lagspelare med god kommunikationsförmåga som gärna delar med dig av dina erfarenheter till dina medarbetare.

Ansökan

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 21 januari 2020. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: strategisk inköpare verkstad fordon, Eskilstuna verkstadsinköpare strategiskt inköp taktiskt inköp buyer

Referens

valueone974

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till