Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Verkstadschef till Syvab i Grödinge jobb i Grödinge på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Verkstadschef till Syvab i Grödinge på Randstad AB

Verkstadschef till Syvab i Grödinge

Randstad AB Grödinge, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

SYVAB (Sydvästra Stockholmsregionens va-verks AB) driver avloppsreningsanläggningen Himmerfjärdsverket som är vackert beläget i Grödinge. Verkets uppgift är att ta emot och rena avloppsvattnet från hela eller delar av sex kommuner med ca 341 000 invånare i sydvästra Storstockholm. Av restprodukterna tillverkar vi biogas och biomull. Verket står inför en större ombyggnad de kommande 5 åren, med stora möjligheter och utmaningar att införa ny teknik som ska minska påverkan på miljön. Vi är drygt 50 anställda i företaget och söker nu en verkstadschef till vår produktionsavdelning.


ansvarsområde.

Som chef i denna nya roll så kommer du vara med och ansvara för att bygga upp en verkstad där det ingår att leda och planera den dagliga verksamheten på ett kostnadseffektivt sätt med kompetent och motiverad personal. I den dagliga verksamheten ingår det underhållsplanering och samordning med produktion och processavd samt att självständigt bereda tekniskt underhåll/ projekt och hur dessa åtgärder ska genomföras. Verkstadschefen kommer att ansvara för en personalstyrka om ca 5 man. I chefsrollen ingår inköp medverka i upphandlingar och ta fram beslutsunderlag för tekniskt avancerade reinvesteringar och reparationsarbeten. Du ska ta emot och påvisa arbetsuppgifter för entreprenörer/tjänsteutförare samt följa upp att det blir rätt utfört. Särskilt fokus läggs på säkerhet och att hela tiden informera dina medarbetare men även externa utförare vad som gäller på Syvab. Verkstadschef kommer att ansvara för verkstad, förråd och bearbetningsrum samt lagerföring av förrådsartiklar/reservdelar.


arbetstider.

Heltid, dagtid


kvalifikationer.

För att lyckas och trivas i rollen ska du ha,

  • Tidigare chefsbefattning
  •  Relevant utbildning på lägst gymnasienivå
  •  Erfarenhet av arbetsmiljöuppgifter, underhållsarbete, planering, samordning och inköp
  •  Datorvana, goda kunskaper i Officepaketet samt god administrativ förmåga 
  •  Behärskar svenska/engelska väl i tal och skrift
  •  B-körkort
Vi ser gärna att du har erfarenhet av rör- och VVS-arbeten, mekanisk utrustning, pumpar, centrifuger samt mekanisk bearbetning. Vidare ser vi även att 5S-arbete är något du tidigare arbetat med. Som person lägger vi stor vikt på att du är ordningsam och noggrann.


ansökan.

2021-01-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kajsa Björkman, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374339