Jobbet Verkstadschef till attraktivt bilföretag i Södertälje har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Verkstadschef till attraktivt bilföretag i Södertälje publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Södertälje

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi söker nu en erfaren Verkstadschef till vår kund som är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag. Vi söker dig som brinner för att ge bästa service till våra kunder och ständigt utveckla vår verksamhet. Du har haft ledande roller inom större verkstäder tidigare och är en uppskattad och erfaren ledare. Vår kunds verkstad i Södertälje servar personbilar, transportbilar och lastbilar och utför även ombyggnationer av nya lastbilar och transportbilar samt är leveransverkstad till nya personbilar.


ansvarsområde.

I rollen leder du ett 15-tal mekaniker och har en skicklig stab till din hjälp. Verksamheten är komplex och ställer höga krav på ledarens förmåga att hantera många olika frågor samtidigt samt hålla en mycket hög kundnöjdhet. Vidare ingår du i ledningsgruppen där du förväntas arbeta med strategiska och operativa frågor. 


kvalifikationer.

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att leda en komplex verkstad för tunga fordon och erfarenhet av budgetarbete samt personalansvar.  B Körkort är ett krav.
Vidare är du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och motivera din personal.


ansökan.

2020-03-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Babel Barisho, konsultchef | babel.barisho@randstad.se 

Referens

201267365

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till