Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Verkstadsarbetare till Stenmagasinet sökes omgående! jobb i Täby på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Verkstadsarbetare till Stenmagasinet sökes omgående! på StudentConsulting

Verkstadsarbetare till Stenmagasinet sökes omgående!

StudentConsulting Täby, Stockholms län Heltid
Om du är noggrann, har hög arbetsmoral och ett logistiskt tänkande samt gillar arbeta fysiskt så kan du vara den personen vi söker för denna tjänst!

Information om uppdraget:

Vi söker en verkstadsarbetare till Stenmagasinets verkstad i Vallentuna. Stenmagasinet erbjuder en av marknadens bredaste sortiment av både naturliga stenar och betongstenar för inomhus- och utomhusmiljöer. Deras butik och utställningslokal är belägna i Täby.

Som verkstadsarbetare hos Stenmagasinet kommer dina främsta arbetsuppgifter vara industriarbete i form av stenhuggeri. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter och med många olika arbetsmoment. Du kommer bland annat arbeta med avancerade maskiner och programmering, enklare arbete i CAD samt även en del fysiskt arbete för hand. Arbetet innefattar även felsökning och kontakt med support.

Tjänsten är tänkt att starta omgående och löpa på tillsvidare och vi ser gärna att du som söker har långsiktiga planer på denna tjänst. Arbetstiderna är förlagda mån-fre kl. 07-16.
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting har hand om hela rekryteringsprocessen och sedan blir du anställd direkt ute hos vår kund.

Detta söker vi:

För att passa till denna tjänst krävs det att du som person är snabblärd, noggrann och praktiskt lagd, detta eftersom stor del av arbetet sker med moderna avancerade maskiner. Vi ser även att du är bekväm att kommunicera både på svenska och engelska. Du kommer arbeta i ett mindre team vilket innebär att vi kommer gå mycket på rätt personliga egenskaper!

Det är meriterande om du:
-Har B-körkort
-Har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare
-Känner sig bekväm att jobba med CAD/autoCAD

Sökord: Programmering, CAD, Verkstadsarbete, Industriarbete, Stenhuggeri

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60544