Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Verkstadsarbetare job in Sundsvall at Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Verkstadsarbetare på Uniflex

Verkstadsarbetare

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Jobbeskrivning
Är du en person som trivs med att jobba i verkstadsmiljö? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Vi söker en verkstadsarbetare till vår kund i Timrå med omgående start. I rollen som verkstadsarbetare kommer du att arbeta med laserskärning, fräsning, enklare montagearbeten och truckkörning. Arbetet är dynamiskt och bjuder på variationsrika arbetsdagar med ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper varandra i det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med inriktning industri och gärna inom bearbetning. Du har goda kunskaper inom kvalitetskontroll, ritningsläsning och maskinomställningar samt ett stort teknikintresse. Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett sinne för ordning och reda. Du har god datorvana och behärskar svenska i tal och i skrift. Truckkort är meriterande. Tjänsten är belagd dagtid, mån-fre. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Uniflex Bemanning & Rekrytering.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Verkstadsarbetare
Uniflex Sundsvall Heltid
CNC-operatör till en av våra kunder i Kramfors
Lernia Västernorrlands län - Härnösand Heltidsanställd
Ej angett
Jobba med kundtjänst utomlands!
Recruitive AB Västernorrlands län - Sundsvall Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 54448