Jobbet Verksamhetsutvecklare och förändringsledare till Nebu har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Verksamhetsutvecklare och förändringsledare till Nebu publicerad av Norén & Lindholm

Heltid
Västerås
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nebus konsulter är bryggan mellan verksamhet och IT. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt med våra kunder och erbjuder konsulter med lång erfarenhet och hög kompetens. Vi är dessutom ett av Sveriges ledande specialistföretag inom GDPR. Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför bli fler i vårt team.

Skulle du tycka att det vore intressant att arbeta med spännande och utmanande projekt inom allt mellan tillverkande industri till bank och finans? Har du erfarenhet av att arbeta i roller nära verksamheten med arbetsuppgifter som modellering, analyser, förändring, ledning eller rådgivning? Då kan du vara rätt person för oss.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med några av Sveriges största kunder och samtidigt dra nytta av fördelarna med att arbeta för ett ungt och snabbfotat företag, där du har stor möjlighet att vara med och påverka. Vi har en genomarbetad metod för hur vi arbetar inom området.

Vi erbjuder dig en miljö i trivsamma lokaler där vi bryr oss om varandra och våra kunder. Vi har kunder som har sagt att det känns som att komma hem, när de kommer till oss. Det är vi stolta över.
Som ny på Nebu kommer du att få en egen mentor som hjälper dig att på bästa och snabbast sätt bli en av oss.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du behöver var nyfiken, modig, pragmatisk och trygg i dig själv. Dessutom tror vi att du är en person som gillar att omsätta teoretiska modeller och metoder till praktiska händelser. Du behöver vara bra på att planera ditt eget och andras arbete och tar naturligt en ledande roll.

Om du tycker att det här låter intressant vill vi komma i kontakt med dig.

Låter det här intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 1 april. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Referens

norenlindholm1757

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Affärsutveckling - Västerås).