Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Verksamhetsutvecklare Miljöteknik, Malmö jobb i Malmö på Sysav Utveckling AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Verksamhetsutvecklare Miljöteknik, Malmö på Sysav Utveckling AB

Verksamhetsutvecklare Miljöteknik, Malmö

Sysav Utveckling AB Malmö, Skåne län Heltid


arbetsbeskrivning.

Nu finns chansen att ta sig an ett otroligt spännande vikariat, som Verksamhetsutvecklare Miljöteknik, på Sysavs Utvecklingsbolag. Det är ett litet team, som får bidra till att göra stor skillnad. i hur Sysavs framtida verksamhet ska se ut för att vara så effektiv och miljövänlig som möjligt. Du kommer att ha fokus på energåtervinningsaffären.  Är du redo för denna möjlighet, där du får stor chans att lära och bygga relationer såväl inom stora delar av Sysav, som inom branschorganisationer och akademi?


ansvarsområde.

I denna spännande roll får du möjlighet att arbeta såväl i projekt, som i utredande arbete. Ditt fokus blir huvudsakligen frågor som rör olika aspekter på fossilt innehåll i dagens avfall och möjliga åtgärder att minska detta genom exempelvis sortering och CCS (Carbon capture and storage). Arbetet sker till stor del i samarbete med andra enheter inom Sysav men också med externa aktörer som akademi och konsultbyråer. Det ingår även i tjänsten att arbeta administrativt, med att bistå Sysav Utvecklings VD i arbete med koncernens huvudstrategi, om en långsiktig energiåtervinningsaffär. Du får även möjlighet att arbeta med gap-analyser, genom att sammanställa fakta och forskning.

Varför arbeta på Sysav?
Vår vision är vår ledstjärna: ”Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer”. Att bidra till detta är något du skriver under på när du börjar arbeta här. Då lovar vi att vara en så bra arbetsgivare för dig som vi bara kan. På Sysav får du en arbetsplats där ett tillitsfullt och lyhört ledarskap och medarbetarskap premieras. Du får också goda förutsättningar för att du ska kunna må så bra som möjligt, bland annat förmånlig sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.


arbetstider.

Föräldravikariat heltid 1 år, med eventuell förlängning.


kvalifikationer.

För att trivas och prestera i rollen, ser vi följande profil.

Viktiga erfarenheter:
• Relevant högskoleutbildning inom miljö, teknik eller motsvarande
• God analytisk förmåga, samt intresse för siffror och analys
• Goda kunskaper i Excel
• God förmåga och intresse för att skriva texter
• God förmåga att förstå system och ta till sig arbetssätt
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Meriterande:
Vi blir extra glada om du har tillskansat dig arbetslivserfarenhet inom miljö, miljöteknik och/eller utveckling. Erfarenhet och kunskap om avfallshantering, även av teknisk karaktär med fokus fossilt innehåll, ser vi som extra positivt. Det kommer också att vara meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utredningar/projekt som är offentligt finansierade, t.ex. av Vinnova eller Energimyndigheten. 

Som person ser vi att du har ett naturligt driv i ditt sätt att arbeta och att du gärna arbetar självständigt med hög initiativförmåga. Vi önskar att du arbetar strukturerat, noggrant och ordningsamt. Samt att du har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Naturligtvis kommer du med ett engagemang i branschen och miljöteknik!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Mångfald på Sysav innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder. 


ansökan.

Sista ansökningsdag är 2021-08-08, men urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt via www.randstad.se. 

För information: I den här rekryteringen samarbetar Sysav med Randstad Engineering. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Karolina Andersson på [ Email address blocked ] alternativt 0705736613.

Fackliga kontaktpersoner: Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18 00.
 

Rekommenderade jobb

Verksamhetsutvecklare Miljöteknik, Malmö
Sysav Utveckling AB Malmö Heltid
Affärsutvecklare
ÅGL Logistik Ekonomiska förening Åseda Heltidsanställd
Affärsutvecklare
ÅGL Logistik Ekonomiska förening Åseda Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201348488