Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Verksamhetsutvecklare inom e-handel logistik, ICA jobb i Stockholm på TNG Lead

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Verksamhetsutvecklare inom e-handel logistik, ICA på TNG Lead

Verksamhetsutvecklare inom e-handel logistik, ICA

TNG Lead Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker verksamhetsutvecklare till E-handelslogistikens avdelning verksamhetsstöd hos ICA, läs mer nedan.

Trivs du att arbeta med förändringsarbete, har du erfarenhet från E-handel- eller produktionslogistik och projektledning? Då kan tjänsten som verksamhetsutvecklare hos ICA vara något för dig! E-handelslogistiken hos ICA växer och de söker nu en verksamhetsutvecklare som tillsammans med de centrala och lokala organisationerna kan påverka hur kunden handlar mat i framtiden och utveckla en e-handelslogistik i världsklass.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

ICA:s värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. ICA satsar på kompetensutveckling, innovation med interna utbildningar och chefsprogram. Här får du:

 • Själv utforma en både strategiskt och operativt roll med fria arbetstider.
 • Vara en nyckelperson med många kontaktytor där du får vara involverad i beslutsfattanden.
 • Bli en del av en organisation med familjär och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.
 • Förmåner som flexibelt kontor, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning, ICA rabatter, tjänstepension m.m.
 • Arbeta med moderna teknologier.
 • Vara en del av Sveriges ledande dagligvaruaktör med en stabil position i växande marknad.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar inom ICA E-handel Logistiks verksamhet där du initierar, leder och implementerar effektiva standardlösningar i enlighet med ett LEAN förhållningssätt inom ICAs huvudprocesser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att 

 • Leda etableringen av nulägesanalyser, målbilder, gap-analyser och road maps tillsammans med ledningsfunktioner och team på lokala siter samt centrala resurser.
 • Leda site-gemensamma och lokala förbättringsprojekt och initiativ.
 • Leda och driva arbetet med att skapa förutsättningar att arbeta med processefterlevnad inom huvudprocesserna (inkl. säkerställa standardiserade lösningar och templates för processdokumentation, arbetsbeskrivningar och var dessa skall finnas tillgängliga.
 • Etablera och leda samarbetsforum med representanter från respektive site med syfte att dela best practise, identifiera utvecklings-och utbildningsbehovet gällande process och IT stöd och initiera implementationen av gemensamma standardlösningar.
 • Delta i utvecklings- och samverkansform i gränssnittet mot bolagets centrala nyckelfunktioner och strategiska logistikpartners.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din placeringsort spelar mindre roll, men du förväntas vara fysiskt på kontoret i Solna eller på våra enheter Arendal, Jordbro eller Brunna tre dagar i veckan. Du rapporterar till Head of operations development E-commerce som du har en tät dialog med. 

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att trivas och vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med eftergymnasiala studier inom relevant område, såsom industriell produktion, logistik, supply chain eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av projektledning inom industriell produktion, lagerproduktion eller andra delar av varuförsörjningskedjan. Du har även erfarenhet av att driva ständiga förbättringar influerat av LEAN-filosofin. Du är bekväm att kommunicera både på svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet från dagligvarubranschen eller E-handelslogistik är meriterande. Eftersom du kommer arbeta och ställa krav mot verksamhetsutveckling IT behöver du kunna gränssnitten mot IT. 

Rollen kräver att du kan skapa och jobba mot tydliga målbilder och därför behöver du vara strukturerad, analytisk och resultatorienterad. Du är flexibel och har förmågan att pendla mellan ett taktiskt, operativt och strategiskt perspektiv. Du gillar att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnéa Wäringe på 0768-83 04 60. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 792E46DF91574AECA6D62675D580210F