Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Verksamhetsutvecklare Ekonomi - inriktning finansiella flöden och system jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Verksamhetsutvecklare Ekonomi - inriktning finansiella flöden och system på SJR AB

Verksamhetsutvecklare Ekonomi - inriktning finansiella flöden och system

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en redovisningskunnig och analytisk controller, systeminriktad ekonom, verksamhetsutvecklare eller liknande? Söker du en roll där du får arbeta med komplexa och omfattande finansiella transaktionsflöden och driva utveckling inom uppföljning, analys, rapportering, processer utifrån ekonomiavdelningens perspektiv?

Då kan den här nyinrättade rollen som Verksamhetsutvecklare inom Ekonomi på Fora vara ditt nästa steg. Du kommer att ingå i Redovisningsgruppen, bestående av 12 personer och rapportera till Redovisningschefen.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Design och utveckling av redovisning och uppföljning av finansiella affärsflöden och processer kopplade till Foras kärnverksamhet
  • Utveckla och kvalitetssäkra rapporter
  • Löpande uppföljning, analys och avstämningar av transaktions- och affärsflöden
  • Hantera och leda utredningar, problemlösning och incidenter kopplade till finansiella flöden, system, rapporter mm
  • Delta i projekt och kravställa nya systemlösningar ur redovisnings- och finansiella flödes perspektiv
  • Stödja verksamheten vid frågor samt äga dokumentation inom området

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet från en liknande roll där du drivit utvecklings- och utredningsarbete. Du har mycket god förståelse för IT-system kopplat till processer och transaktioner (försystem, struktur och uppbyggnad) och har erfarenhet av att kravställa systemlösningar mot IT.

Du är van vid stora transaktionsflöden och kan sätta strukturer och principer för dessa. I grund och botten har du en god förståelse för redovisning men drivs att arbeta med uppsättningar, problemlösning, analys och processer mm.

Vi söker en nyfiken problemlösare som självständigt kan ”rita kartan” för att sedan pedagogiskt förmedla den till kollegor inom och utanför redovisningsteamet. Du är frågvis, analytisk och kan växla mellan detalj och de större penseldragen. Du är utvecklingsorienterad och har förmågan att bygga och tänka nytt.

Rollen innebär många kontakter så en utåtriktad personlighet tillsammans med den analytiska förmågan tror vi är en bra kombination för att lyckas rollen! 

Ansökan  

 I denna rekrytering har Fora valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på [ Email address blocked ] (semester v.28-31). Urval och intervjuer påbörjas 9 augusti, men det går bra att söka så länge annonsen är ute.  Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Fackliga representanter är Susanne Christensen, Forena, telefon 08-787 45 78 och Oskar Lilliehorn, SACO, telefon 08-787 46 42. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Fora

Fora är ett serviceföretag som hanterar kollektivavtalade pensions- och försäkringslösningar för över 235 000 företag och deras 3,9 miljoner anställda. En viktig del av ett tryggt arbetsliv och företagande är pension och försäkringar. Genom att förtydliga och förenkla vill vi erbjuda våra kunder en så enkel pensions- och försäkringslösning som möjligt. Vi som arbetar på Fora gör skillnad för våra kunder genom att omsätta kunskap till nytta. Det är service och gör Fora till länken för ett tryggare arbetsliv. På Fora får vi energi och glädje av att jobba tillsammans för att hjälpa våra kunder. Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och självklart omfattas alla medarbetare av kollektivavtal.

 

Rekommenderade jobb

Verksamhetsutvecklare Ekonomi - inriktning finansiella flöden och system
SJR AB Stockholm Heltid
PMO med inriktning förändringsarbete och transformation till Fora
SJR AB Stockholm Heltidsanställd
Senior Business Controller till noterat bolag
Gazella Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1248850-257106