Jobbet Verksamhetsstöd ICA DE Stockholm söker en handlingskraftig och innovativ Processledare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Verksamhetsstöd ICA DE Stockholm söker en handlingskraftig och innovativ Processledare! publicerad av ICA

Heltidsanställd
Kallhäll

Arbetsbeskrivning

Är du en Processledare som drivs av att skapa hållbara resultat och utveckla verksamheten? Vill du vara en del av ett engagerat, målinriktat och högpresterande team präglat av prestigelöshet, laganda och framåtdriv? ICA Distributionsenhet Stockholm söker nu en Processledare till Lagerdriften som vill vara med och utveckla en verksamhet i världsklass där vi arbetar med medarbetaren och kunden i fokus.


Som Processledare hos oss kommer du att ingå i teamet för Verksamhetsstöd Distributionsenhet Stockholm där vi tillsammans arbetar för att utveckla och effektivisera verksamhetens processer. I rollen som Processledare kommer du att leda och driva det lokala arbetet med processutveckling utifrån Logistiks och Lagerdriftens gemensamma arbetssätt. Du kommer att kartlägga och analysera processer utifrån verksamhetens behov och samtidigt arbeta verksamhetsnära och stödja processutveckling genom närvaro och delaktighet i driften och i den dagliga verksamheten. Som Processledare hos oss kommer du även bidra till att utveckla arbetet med ständiga förbättringar tillsammans med vår Förbättringsledare.


Vi söker dig som har erfarenhet från utvecklingsarbete och förbättringsinitiativ kopplat till processer inom logistik och/eller produktion. Som person är du resultatdriven, lösningsorienterad, nytänkande och ansvarstagande. Du lär dig snabbt och är både strukturerad och metodisk med förmågan att kunna växla mellan ett operativt och strategiskt perspektiv. Du har erfarenhet av att projektleda, gärna utifrån ett agilt arbetssätt, och driva framgångsrika projekt med fokus på utveckling och effektivisering. Vidare har du för tjänsten relevant högskoleutbildning, med förmågan att omsätta dina tidigare kunskaper på så sätt att du hela tiden skapar mesta möjliga värde för verksamheten.


För att lyckas i rollen krävs det att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och att bygga relationer. Du har en hög analytisk förmåga och erfarenhet av att genomföra mer komplexa analyser för att visualisera trender, avvikelser och potentialer utifrån såväl kvantitativa som kvalitativa data. Då vi arbetar både utifrån lean och agila arbetssätt och metoder är erfarenhet från detta önskvärt.


Om ICA

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.


Distributionsenhet Stockholm ansvarar för att förse ICA-butiker i Mälardalen och Stor-Stockholm med frukt- & grönt, färsk- och kolonialvaror. Vi lagerhåller, plockar och distribuerar det våra butiker efterfrågar från två enheter som är belägna i Kallhäll och Viby. Totalt har vi idag cirka 400 medarbetare och vi bedriver verksamhet veckans alla dagar under större delen av dygnet.


Sista dag för ansökan är 2020-10-12

Intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Kallhäll, Stockholm.


Kontaktpersoner:

Lina Andersson, Chef Verksamhetsstöd

lina.b.andersson@ica.se


Ylva Uddgård, HR Business Partner

ylva.uddgard@ica.se


Johan Birgersson, Facklig representant Unionen

johan.birgersson@ica.se


Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Referens

R0011648

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till