Jobbet Verksamhetsrådgivare till Praktikertjänst har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Verksamhetsrådgivare till Praktikertjänst publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet eller intresse av att arbeta affärsnära gentemot verksamhetschefer inom privat tandvård samt hälso- & sjukvård?

Praktikertjänst befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu en affärsmässig och kommunikativ verksamhetsrådgivare med kompetens inom företagsekonomi. I tjänsten stöttar du bolagets verksamhetschefer med ekonomi- och verksamhetsrelaterade frågor och bygger förstklassiga interna kundrelationer.

Praktikertjänsts huvudkontor är beläget i Stockholm city. Tjänsteresor ingår i rollen. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Om tjänsten
I tjänsten arbetar du gentemot ett flertal verksamheter inom privat tandvård samt hälso- & sjukvård som bedrivs på mottagningar runt om i landet. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis:

• Agera som ett coachande stöd till verksamhetschefen avseende verksamhetsutveckling, effektiviseringar, nyinvesteringar och verksamhetsförändringar.
• Stötta verksamhetschefen i budget, uppföljning och analys av verksamhetens resultat.
• Medverka i successionsplanering (överlåtelser/övertaganden av verksamheter), vara delaktig i olika projekt, flytt av verksamheter etc


Vem är du?
Du har en utbildning som civilekonom eller motsvarande. Du har minst några års arbetslivserfarenhet med bakgrund från ett ekonomistyrnings- eller verksamhetsperspektiv. Tidigare erfarenhet inom tandvård eller hälso-& sjukvård är meriterande men inget krav.

Vi tror även att du kan ha en bakgrund från att ha arbetat som företagsrådgivare inom exempelvis bank. Viktigt är att du har arbetat kundinriktat och vi ser gärna att du tjänstgör i en konsultativ/rådgivande roll idag. Har du erfarenhet av entreprenörskap och kunskap av att driva eget företag ser vi det som ett plus.

För att lyckas i tjänsten som verksamhetsrådgivare är det viktigt att du bidrar med ett affärsmässigt perspektiv och att du har god förmåga att bygga relationer och vinna förtroende. Rollen är rådgivande och därför är det viktigt att vara lyhörd inför behoven inom respektive verksamhet samt vara pedagogisk och tydlig. Avgörande är också förmågan att självständigt initiera, driva och ta beslut.


Om verksamheten
Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister.

Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.


Referens

57485

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till