Jobbet Verksamhetsledare sökes till Helsingborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Verksamhetsledare sökes till Helsingborg publicerad av Randstad AB

Full-Time
Helsingborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en lagspelare med god förmåga att bygga och leda starka team? Är du rak och tydlig i din kommunikation och är duktig på att genom din kommunikationsförmåga skapa förtroende både internt och externt? Vi söker en öppen och trygg ledare med hög integritet och en god affärsmässighet till vår kund i Helsingborg.

Denna kund värdesätter en sund balans mellan arbete och fritid, beskriv därför gärna hur du bäst spenderar din lediga tid! Välkommen med din ansökan!


ansvarsområde.

I rollen som Verksamhetsledare kommer du att leda ett team om 9 medarbetare samt ansvara för att driva verksamheten framåt. Detta innebär bland annat personalansvar och budgetansvar samt att du är ansvarig för verksamhetsplanering och de administrativa arbetsuppgifterna tillhörande tjänsten. Vår kund befinner sig i en förändringsprocess vilket innebär att ledarskapet står i fokus. 


arbetstider.

Interim/projektanställning ca. 3-8 månader. 


kvalifikationer.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Vi tror att du tidigare har erfarenhet av en liknande roll där du varit ansvarig för att leda en mindre verksamhet inkluderat personal- och budgetansvar. Du har god erfarenhet av verksamhetsplanering, administrativa arbetsuppgifter och schemaläggning. Rollen förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Erfarenhet av varumärkesbyggnad, hållbarhetsfrågor och byggnads- och underhållsfrågor är meriterande.
Du är en person med god ledarförmåga som har erfarenhet av att bygga och leda starka team. Som person är du förtroendeingivande och trygg i dig själv och är bra på att agera gott föredöme gentemot dina medarbetare. Du ser dig själv som en lagspelare med hög integritet med stark kommunikationsförmåga, du förespråkar en rak och tydlig kommunikation både internt och externt. Kunden är verksam inom en nischad bransch som ställer krav på hög grad av flexibilitet, vi söker därför dig med god förmåga att snabbt ställa om och göra de prioriteringar som stunden kräver.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2020-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi tar inte emot några ansökningar per mail.

För information: Kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann / [ Email address blocked ] - Click here to apply to Verksamhetsledare sökes till Helsingborg alternativt rekryteringskonsult Sofie Berg / [ Email address blocked ] - Click here to apply to Verksamhetsledare sökes till Helsingborg för frågor om tjänsten.

Referens

201308706

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till