Jobbet Verksamhetskonsult till Momentums energisystem har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Verksamhetskonsult till Momentums energisystem publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 5 dagar
Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning

Många fastighetsbolag lever med fastighetssystem som är tröga och omoderna, det vill Momentum förändra. I takt med att fler företag använder sig av deras innovativa system så behöver Momentum expandera och de söker därför fler talanger som vill vara med på resan! Om du vill ha ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med roliga, engagerade och kompetenta kollegor i ett av Sveriges modernaste SaaS-bolag så är det här en chans för dig!


Om tjänsten
Allt fler företag inom fastighetsbranschen använder Momentums innovativa och nytänkande system. Nu behöver man komplettera sin konsultavdelning med en energispecialist som kan hjälpa kunderna att bli bättre i sin energiuppföljning med hjälp av Momentums system för energiuppföljning och analys av energidata.

Momentum är en modern arbetsgivare som erbjuder sina anställda stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight team bakom dig i allt du gör.

Arbetsuppgifter
Som konsult hos Momentum arbetar du med att införa energiuppföljningssystemet Momentum RC hos såväl nya som befintliga kunder. Du finns till hands för att stötta Momentums kunder i implementering och uppsättning av systemet och bidrar med din expertis kring hur de kan utveckla och förbättra sin energi- och miljöuppföljning samt hur de bäst kan kvalitetssäkra sin energistatistik. Detta arbete kräver att du är kunnig inom energi och installationsteknik i byggnader och har erfarenhet av att arbeta med energieffektivisering. Det är också bra om du är van att arbeta med energiuppföljnings- och fastighetssystem.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning inom energi, teknik och/eller styr- och reglerteknik
• Har erfarenhet av energiuppföljning och/eller energieffektiviseringar inom fastighetsbranschen
• Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift

För att trivas hos Momentum och i rollen så är du en person med ett stort eget driv och en vilja att ta egna initiativ. Du har också förmågan att snabbt kunna uppfatta kunders behov med en stor vilja att tillfredställa dessa. Du arbetar på ett strukturerat och målmedvetet sätt och har ett stort intresse för att utvecklas tillsammans med företaget och kunderna. Samtidigt så värdesätter du att ha kul på jobebt!

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, Tillsvidare
• Placering: Falun, Stockholm eller Malmö
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Momentums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Momentum Software här

Referens

15045317-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till