Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Verksamhetskonsult jobb i Stockholm på Capto HR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Verksamhetskonsult på Capto HR AB

Verksamhetskonsult

Capto HR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Mark Information är en ledande nordisk leverantör av Workforce Management-lösningar vilka hjälper företag att öka produktiviteten och spara pengar

ProMark är en best-of-breed lösning med stark funktionalitet inom tidredovisning, frånvaro-, aktivitets- och jobbregistrering samt skift- och bemanningsplanering. Lösningen är särskilt framgångsrik på grund av deras strategi för nära integration med affärssystem inom HR och löner och ERP. system som SAP och Microsoft.

Mark Informations kunder är vanligtvis stora och medelstora företag i många olika branscher, och eftersom dessa företag ofta är internationella har Mark Information redan ett brett internationellt gränssnitt. Och deras ProMark-lösning har lyfts fram under de senaste fyra åren i Gartners marknadsguide för workforce management-lösningar.

Mark Information har vuxit organiskt de senaste åren, men på grund av deras unika position på marknaden och marknadens utveckling mot att Workforce Management-lösningarna blir alltmer centrala och komplexa, finns det nu och de kommande åren en unik möjlighet att påskynda tillväxten ytterligare.

Företaget har därför lanserat ett antal initiativ för att dra nytta av sin unika marknadsposition för att få en ännu större roll på marknaden och därmed hjälpa fler företag att uppnå de många fördelar som en modern Workforce Management-lösning kan bidra med.

Mark Information har huvudkontor i Danmark samt kontor i Sverige, Norge, Storbritannien och Rumänien. Globalt tjänar vi över 400 kunder, mer än 1 000 installationer och över 300 000 dagliga användare med intuitiva och användarvänliga lösningar - bäst lämpade för företag och organisationer med +100 anställda i de flesta [ Link removed ] .

För mer information se [ Link removed ] Information Sverige söker ytterligare en verksamhetskonsult

Produkten ProMark bygger på mer än 35 års djupgående kunskap om Workforce Management från några av de mest komplexa arbetsmarknadsavtalen i Europa. Och vi utvecklar ständigt ny funktionalitet som skapar maximalt värde för våra kunder. Genom användarkonferenser och användargrupper får vi idéer till och krav på ny funktionalitet och vi involverar kunder i förhandsvisningar av utveckling för att säkerställa att det vi utvecklar matchar deras behov.

Om rollen
I rollen som verksamhetskonsult hos oss kommer du arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i ProMark. Du har en viktig roll i att utveckla och driva leveransen inom systemet. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt där du konsulterar både nya som befintliga kunder. Du hjälper till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt.

Vi ser gärna att du har följande profil:

Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor och IT-branschen i stort. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av system inom workforce management eller närliggande lösningar inom ERP, HR, Lön där du jobbat som konsult eller systemförvaltare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga och sociala egenskaper. Du som söker jobbet ska vara dynamisk, driven, lyhörd, ha lätt för att samarbeta med andra men också kunna ta egna initiativ och jobba självständigt för att få saker att hända när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheter.

I rollen förekommer resor inom i huvudsak Sverige.

Kontakt

Har du ytterligare frågor kring tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Björn Sweno på 0734-44 30 40. 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 868/502