Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

verksamhetscontroller, karlskoga jobb i Karlskoga på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
verksamhetscontroller, karlskoga på Randstad AB

verksamhetscontroller, karlskoga

Randstad AB Karlskoga, Örebro län Heltid


arbetsbeskrivning.

Din placering blir i förvaltningschefsstaben, rollen som verksamhetscontroller är en central och självständig roll och du jobbar mycket nära förvaltningschefen och blir hennes högra hand. 
Skolförvaltningen i Karlskoga söker dig som har din bakgrund inom skolans värld och som uppskattar att jobba nära verksamheten med planering och uppföljning av verksamhetsfrågor. Du gillar att ha kontroll på både detaljer och helhet och att jobba med analys och underlag till beslut. Ditt arbete innebär ett kvalificerat stöd till verksamheten och du har tidigare erfarenhet av att arbeta målinriktat för att åstadkomma samverkan, engagemang och resultat. Som person ser vi att du är analytisk, modig, strukturerad och drivande. 


ansvarsområde.

I ditt ansvarsområde ingår planering och uppföljning av verksamhetsfrågor, statistik och nyckeltal. Du kommer även att ansvara för analyser och för att ta fram underlag till beslut. Du ansvarar för  tjänsteskrivningar men också för kvalitetsmätningar, rapporter och statistik som tas fram i nära samarbete med förvaltningschef och kvalitetschef.
Tillsammans med förvaltningsledningen ser du till att utveckla styrmodeller för årskull, planering och uppföljning. Du säkerställer att det systematiska kvalitetsarbetet drivs och utvecklas inom skolförvaltningens verksamheter och är även ett operativt stöd till förvaltningsledning med uppföljningar och internkontroller. Att utveckla övergripande processer och rutiner ingår som en självklar del i ditt arbete.


kvalifikationer.

Du har en eftergymnasial utbildning inom högskola eller universitet med en för tjänsten relevant inriktning. Vi ser att du behöver ha flerårig erfarenhet av verksamhetsstyrning.
Din bakgrund finns inom skolväsendet, antingen på en kommunal skola eller en friskola. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med kvalitetsuppföljningar och är en van handläggare med gedigen tidigare erfarenhet från kommunal eller statlig verksamhet.
Det är meriterande om du har en bakgrund som skoljurist och/eller erfarenhet från arbetet i en myndighet som ex. Skolinspektionen.
För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är kvalitetsmedveten, kommunikativ och lösningsorienterad samt har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet innebär många interna samarbeten och kontakter. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Viktigt för rollen är att du har:
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Lång erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg
• Goda kunskaper i Office paketet


ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 2 februari 2022
För mer information: Vänligen kontakta Gabrielle Peteri, senIor rekryteringskonsult på 0733 434141 eller via epost: [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201373994