Jobbet Verksamhetschef till Helsa har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Verksamhetschef till Helsa publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

På Helsa verkar de för att göra skillnad. Helsa vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom de är övertygade att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Ett sätt som gör att patienter och kunder får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att medarbetare stortrivs på sin arbetsplats och där hållbarheten är en självklarhet. Vill du vara med på Helsas förändringsresa?

Helsas vårdcentral Hornstull har ansvar för drygt 14 000 patienter. Utmärkande för verksamheten är lättakuten med IT-stöd som ger goda förutsättningar för en god telefontillgänglighet, produktivitet, kvalitet och arbetsmiljö. Det finns dessutom sedvanlig distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/KOL-mottagning, psykosocialt team och BVC. Helsa Vårdcentral Hornstull har drygt 35 medarbetare som arbetar tillsammans. De arbetar nära patienten och sätter stor vikt på kontinuitet.

Om tjänsten

Som verksamhetschef är du operativt ansvarig för vårdcentralens dagliga drift där du har befogenheten att leda och fördela arbetet. Tillsammans med lokal ledningsgrupp och medicinskt rådgivande läkare driver du vårdcentralens utveckling. I rollen som verksamhetschef har du resultat- och arbetsmiljöansvar. Du rapporterar direkt till regionchefen för Helsa Primärvård Stockholm och ingår, tillsammans med övriga verksamhetschefer i Stockholm, i den regionala ledningsgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en chefsbefattning i primärvården. Du har tidigare erfarenhet av personal- och resultatansvar från välfungerande verksamhet. Med fördel har du också egen erfarenhet av att tidigare arbetat kliniskt i din yrkesprofession. Vidare söker vi dig som dels har erfarenhet av att leda och fördela arbetet i den operativa verksamheten dels arbetat med att ta fram och implementera nya rutiner, processer och arbetssätt. Kort sagt: du går från sagt till gjort!

Vem är du?

Helsa primärvård vill tillsammans utveckla framtidens hälso- och sjukvård idag. De söker dig som motiveras av förändring- och förbättringsarbete. Du har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. I rollen som verksamhetschef varvas operativa arbetsuppgifter med korta deadlines med mer övergripande verksamhetsplanering. Helsa söker därför dig som är flexibel och har lätt för att skifta fokus. För att trivas i rollen tror vi att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete för att skapa förutsättningar att vara en närvarande och tillgänglig verksamhetschef.

Helsa är ett privat hälso- och sjukvårdsföretag med över 500 medarbetare. Helsa har stabila och långsiktiga ägare som samarbetar med företag som bidrar till ett hållbart samhälle. Inom koncernen arbetar Helsa med primärvård och verkar på flera olika orter runtom i landet. De ser att en omvärld i ständig förändring ställer höga krav på vårdgivare att följa med genom kontinuerligt utvecklingsarbete. Därför utvecklar Helsa framtidens hälso- och sjukvård idag.

 Vad Helsa kan erbjuda dig

Helsas primärvård vill tillsammans utveckla framtidens hälso- och sjukvård idag.  Här får du friheten att utveckla verksamheten och vara del av ett bolag som vill ligga i framkant. Genom patientfokus driver Helsa verksamheten in i framtiden och står under 2019 inför Digifysisk implementation. Som verksamhetschef kan dina idéer bli verklighet på en centralt belägen vårdcentral, innanför tullarna, där du får chansen att vara dela av ett team med härliga kollegor och medarbetare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Hornstull, Södermalm             

I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Låter det intressant? Då är du välkommen att ansöka här. Urvalet samt intervjuer kommer att ske löpande i augusti. Vi ser fram emot att höra från dig!

Det är vi på Needo Recruitment som hjälper Helsa i denna rekrytering.


Referens

needo65557

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till