Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Verksamhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin, Region Örebro län jobb i Örebro på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Verksamhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin, Region Örebro län på Poolia

Verksamhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin, Region Örebro län

Poolia Örebro, Örebro län Heltid

Var med och utveckla verksamheten med patienten i fokus!

Vill du leda arbetet för en sammanhållen Barn- och Ungdomspsykiatrisk vård inom Region Örebro län? Varmt välkommen med din ansökan till rollen som verksamhetschef för Barn- och ungdomspsykiatrin hos Region Örebro län - en region med höga ambitioner avseende den sjukvård som bedrivs!

Barn- och ungdomspsykiatrin erbjuder psykiatrisk specialistsjukvård till barn och ungdomar 0-17 år i länet, för att tillsammans med deras familjer och andra samarbetspartners främja psykisk hälsa och utveckling. Verksamheten ska erbjuda god tillgänglighet i hela länet genom ett väl utvecklat samarbete med samverkande partners kring barn och unga.

Verksamheten inrymmer två enheter som erbjuder barnpsykiatrisk öppenvård, en förstärkt öppenvård samt en barnpsykiatrisk slutenvårdsavdelning. Inom BUP finns även två åldersövergripande enheter, Ätstörningsmottagningen och DBT-mottagningen samt en småbarnsenhet.

För att säkerställa medicinsk specialistkompetens på alla enheter är läkarna organiserade i en egen läkarenhet som leds av läkarchef tillika medicinskt ledningsansvarig. Där utöver finns Administrativa enheten som bistår enheterna med administrativt stöd av olika slag för att underlätta tillgänglighet och patientsäkerhet.

Verksamheten har cirka 160 anställda inom nio enheter samt stabsfunktion. Budget år 2021 för Barn- och ungdomspsykiatrin är cirka 153 msek.

Om tjänsten
Som verksamhetschef har du ett stort mandat och det samlade ledningsansvaret för Barn- och ungdomspsykiatrins verksamhet, personal och ekonomi. Ditt uppdrag är att leda verksamheten mot de övergripande målen; en personcentrerad, jämlik och tillgänglig vård med hög kvalitet. I ditt uppdrag ingår att optimera resurser samt att etablera och vidareutveckla värdeskapande samverkans- och vårdprocesser.

Du leder din egen ledningsgrupp som i nuläget består av sju enhetschefer.

Du rapporterar till områdeschef inom psykiatrin och genom ditt deltagande i ledningsgruppen för område psykiatri medverkar du och tar ansvar för områdets ledningsarbete. Du arbetar för att vidareutveckla den psykiatriska vården.

Som verksamhetschef arbetar du tillsammans med medarbetarna för att fortsätta utvecklingen och skapandet av framtidens Barn- och ungdomspsykiatri. Ditt uppdrag är att säkerställa en välfungerande verksamhet som är en integrerad del i Region Örebro läns hälso- och sjukvård.

Vem är du?
Vi söker dig med förmåga och förståelse för samarbete och samverkan både inom psykiatrins område och med andra aktörer för att skapa den bästa vården för patienten. Det är meriterande om du har vana att representera och företräda verksamhet samt ingår i relevanta nationella nätverk.

Du har relevant akademisk utbildning och meriterande är inom hälso- och sjukvård. Vidare har du chefs- och ledarerfarenhet och en vana att driva förändrings- och utvecklingsarbete med goda resultat och hög delaktighet. Erfarenhet av att leda ledningsgrupp samt leda genom andra chefer är meriterande, liksom erfarenhet av produktions- och kapacitetsstyrning.

Du har en god självkännedom, personlig mognad och en god kommunikativ förmåga. Dessutom har du ett tillitsbaserat och närvarande ledarskap där du har en förmåga att samla och få medarbetare med dig. Vi ser att du tar ansvar för helheten och har en förmåga att skapa och tydliggöra struktur i en komplex verksamhet, dra relevanta slutsatser och omsätta dessa till verksamhetsnytta.

Om verksamheten
Ett av Region Örebro läns främsta uppdrag är att organisera och erbjuda hälso- och sjukvård. Alla länsinvånare har rätt att få vård efter var och ens behov och med god tillgänglighet, att få rätt behandling och ett gott bemötande. Region Örebro län förenar all hälso- och sjukvård, forskning och utbildning i en samlad hälso- och sjukvårdsförvaltning med en gemensam ledning.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Regionens vision är ”Tillsammans skapar vi ett bättre liv”. Denna vision är utgångspunkten för all vår verksamhet och pekar ut riktningen för organisationen.


Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av högre chefer. Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig företrädare:

Kommunal
Sofia Tynelius
Telefon: 019-602 15 75
E-post: [ Email address blocked ]

SACO
Beatrice Jardeberg
Telefon: 0586-66508
[ Email address blocked ]

Vision
Solveig Kiel Israelsson
Telefon: 019-602 27 58
[ Email address blocked ]

Vårdförbundet
Merjo Yliluoma
Telefon:070-3022070
[ Email address blocked ]

Örebro läns läkarförening
Teresa Jansen
Telefon: 070-572 56 00
E-post: [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60946