Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Verksamhetsutvecklingschef IT - PEAB på Talentor Sweden

Verksamhetsutvecklingschef IT - PEAB

Talentor Sweden Ängelholm, Skåne län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.
Peab IT är en organisationsenhet inom Peab Support som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen.

Verksamhetsutvecklingschef IT – Peab Support

Peab IT behöver nu förstärka sin organisation och söker en Verksamhetsutvecklingschef IT med placering i Malmö eller Ängelholm. 

Din roll

Som verksamhetsutvecklingschef IT jobbar du med verksamhetsutveckling för IT och blir involverad i koncernens förändringsprojekt  bl a vid organisationsförändringar. Du blir leveransansvarig gentemot verksamheten/affärsområdena och samordnar nya IT leveranser och tjänster i Norden. Du jobbar med vidareutveckling och effektivisering av IT processer och är väl förtrogen med vedertagna utvecklingsmetoder. Resor inom Norden kan förekomma. Du rapporterar till IT chefen.

Din profil

Du har en relevant högskoleutbildning och gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en ledande befattning. Du har erfarenhet av att vara chef och intresse för människor och att leda andra. Du är van att jobba som beställare och kravställare gentemot externa leverantörer antingen i en intern roll eller som konsult.
Du har mycket goda kunskaper inom Microsoftplattformen, ITIL, förändringsarbete och digitalisering.

Du har en hög förståelse och ett stort intresse för tekniska lösningar, generell kunskap om IT och leverans av IT-tjänster.

Som person är du strukturerad med en utvecklad förmåga att planera och leverera mot uppsatta mål. Du trivs med många sociala kontakter, både externt och internt. Du brinner för verksamhetsutveckling och sätter en ära i att skapa förutsättningar för att Peab ska ligga i framkant inom effektiv och verksamhetsanpassad IT. Du är en naturlig och empatisk ledare med rak och enkel kommunikation. Du har hög integritet och är ansvarstagande. Du talar- och skriver engelska svenska flytande, kunskaper i ytterligare nordiska språk är meriterande.

Vårt erbjudande

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
www.peab.se

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Peab med Talentor Sweden AB. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Thomas Lindquist, tel 0704-531353. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag!

 

Recommended skills

Svenska (Undervisning)
Nordiska Språk (Undervisning)
Engelska (Undervisning)
Leda Andra
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 180486