Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

verksamhetsarkitekt till kretslopp och vatten jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
verksamhetsarkitekt till kretslopp och vatten på Randstad AB

verksamhetsarkitekt till kretslopp och vatten

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du bred kunskap och erfarenhet inom verksamhetsarkitektur? Trivs du i en föränderlig miljö där du ges möjlighet att bidra med dina tankar och idéer? Kretslopp och vatten utökar sitt IT-team med en verksamhetsarkitekt och vi söker en självgående problemlösare som trivs med att ta ägandeskap i arbetet.

Välkommen med din ansökan!


ansvarsområde.

Som verksamhetsarkitekt ansvarar du för utformningen av arkitekturen inom kretslopp och vatten. Du är rådgivare inom interna verksamhetsutvecklingsfrågor kopplat till IT och digitalisering samt deltar i det strategiska systemförvaltningsarbetet på förvaltningsnivå. Samverkan med andra förvaltningar samt forum inom arkitekturfrågor kan förekomma. Du ansvarar för och bevakar arkitekturfrågor i syfte att effektivisera och säkerställa ändamålsenliga IT- och stödsystem inom förvaltningen. I detta arbete ingår att ta fram och förvalta en schematisk bild över våra befintliga system, dess beroenden och hur de integrerar idag samt våra informationsmängder. Detta arbete är ständigt pågående och kräver därför ägandeskap och engagemang. Inom ditt ansvar ligger även att arbeta med och förvalta informationsklassning av vår information. 

It-teamet inom Kretslopp och vatten består idag av 8 medarbetare och vi söker ni förstärkning i form av denna kompetens, en ny roll där du kan ges möjlighet att vara med och utforma innehållet i tjänsten.


kvalifikationer.

Du har en utbildning på högskolenivå inom IT-området eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat i en större organisation och har flerårig erfarenhet inom verksamhetsarkitektur. Vi ser gärna att du har jobbat som verksamhetsarkitekt inom offentlig sektor. 
Du har god kännedom om olika typer av modeller och ramverk inom området verksamhetsarkitektur. Du är intresserad av förmågor, processer, information och system och har ett större fokus på arkitekturens helhet än på detaljer. 

Det är meriterande om du: 
  • är certifierad verksamhetsarkitekt
  • har arbetat i en offentlig verksamhet
Som person är du lyhörd och har förmåga att förstå verksamhetens behov. Det är viktigt att du är en lagspelare som har ett positivt och samarbetsinriktat förhållningssätt. Du är skicklig på att kommunicera och kan utgöra länken mellan verksamhet och IT. Som person är du engagerad och intresserad i samhällsfrågor och ser att du med din yrkeskompetens ka bidra till ett större syfte. Du är kreativ och lösningsorienterad och trivs i en variation av förvaltande och nyskapande. Du är strukturerad och har en förmåga att bygga upp modeller och rutiner samtidigt som du gillar att arbeta framåtblickande och visionärt.  

För att lyckas i rollen behöver kunna se helheten och jämka olika krav för att hitta den optimala verksamhetsarkitekturen. Du har tydligt verksamhetsfokus och kan överblicka den långsiktiga påverkan en lösning har på verksamheten och dess användare. 

Tjänsten är säkerhetsklassad nivå två och förutsätter godkänd registerkontroll från SÄPO samt svenskt medborgarskap. Tjänsten kräver B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 


ansökan.

Välkommen med din intresseanmälan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 30 september. Du skickar in din ansökan på randstad.se med CV och personligt brev eller enkelt med din LinkedIn-profil. Tänk på att din LinkedIn-profil behöver vara uppdaterad innan ansökan görs med relevant information.

I denna rekrytering samarbetar vi med randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hutzelmann, [ Email address blocked ]  
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360926