Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Verksamhetsarkitekt till Dina Försäkring AB, placering Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Verksamhetsarkitekt till Dina Försäkring AB, placering Stockholm på Reperio Search

Verksamhetsarkitekt till Dina Försäkring AB, placering Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta hos ett av branschens trevligaste försäkringsbolag med en familjär atmosfär, då har du chansen nu! Dina Försäkring AB expanderar och söker nu ett flertal roller till enheterna för kundutveckling och IT!

En av rollerns som vi söker är en Verksamhetsarkitekt till enheten för Kundutveckling. Som ett inledande steg har du en unik möjlighet att påverka och forma delar av innehållet i din roll, detta utifrån vår gemensamma analys av Dina Försäkrings behov och utvecklingsorganisation. Företaget sitter dessutom i fräscha lokaler, med gym och gruppträningsmöjligheter, ett stenkast ifrån slottet på Skeppsbron i Stockholm.

Dina Försäkringar

Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dinagruppens fem lokalbolag.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Dina Försäkrings räkning en Verksamhetsarkitekt. Ramen för tjänsten är Dina Försäkrings långsiktiga strategiska och taktiska affärsplan och mål. Tjänsten inrättas för att ge stöd till verksamheten i utvecklingsarbetet så att utvecklingen blir kundfokuserad, strukturerad och effektiv genom att tidigt i utvecklingsarbetet stötta och se till helheten och vägen likväl som målet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja process- och linjeorganisationen med arkitekturkompetens inför och under den digitala verksamhetsutvecklingen. Vidare arbetar du med att tillsammans med processägare och verksamheten analysera och dokumentera verksamhetsprocesser och processförbättringar.

Dina närmsta kollegor finns inom Kundutvecklingsenheten och du rapporterar till chefen för enheten men du fungerar egentligen som stöd till all verksamhet inom Dina Försäkring. En viktig del i arbetet är att i nära samarbete inom arkitekturrådet ansvara för att helheten beaktas vid framtagande av utveckling och lösningar inom det digitala området.

Vem söker vi

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet och god kompetens inom sakförsäkring och en flerårig erfarenhet av verksamhetsutveckling med IT-inslag. Har du dessutom arbetat med verksamhetsarkitektur så ser vi det som meriterande.

Som person är det viktigt att du förstår och kan bryta ner målbilder i ett  verksamhetsperspektiv för att säkra helhetstänk och mest möjliga effektivitet och effekthemtagning, inte minst vid nya initiativ. Vidare vill vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt är duktig på att samarbeta och bygga relationer. Du är utvecklingsorienterad och har förmågan att driva utvecklingsarbeten och samtidigt ta helhetsperspektivet. Dessutom har du förmågan att leda arbete och fatta beslut självständigt och resultatinriktat.

Vad erbjuder Dina Försäkring?

Att arbeta på Dina Försäkring innebär att du har en samhällsbärande funktion. Det är medarbetarna på Dina Försäkring som tillsammans ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet, att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet och som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv. Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos Dina Försäkring och du ska känna att du är en viktig del i det. Dessutom kommer du till ett företag med Dina-andan som handlar om att företaget värnar om sina kunder och medarbetare. Kulturen präglas av en trevlig och informell arbetsmiljö. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet. Dina Försäkring erbjuder dig dessutom ett bra kollektivavtal och alla förmåner som branschen normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar.

Låter det intressant? Urval sker löpande så bifoga din ansökan nedan så snart som möjligt. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom Dina Försäkringars federation. Har du frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Hellström, ansvarig Rekryteringskonsult på Reperio Search via [ Email address blocked ] eller 073 – 540 03 31. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1226540-274334