Jobbet Verisure Innovation söker framtidens stjärna inom systemutveckling! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Verisure Innovation söker framtidens stjärna inom systemutveckling! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del i ett snabbt växande företag där slutprodukten bidrar till att göra världen till en säkrare plats?
Nu söker Verisure Innovation en junior mjukvaruutveckare som kommer att arbeta med utveckling och underhåll av system som stöder områden med larmövervakning och fakturering. Här får du chansen att lära dig av mer seniora kollegor samtidigt som du själv får bidra med dina tankar och idéer.
Sök tjänsten idag, intervjuer kommer att hållas löpande!

Academic Work söker en back-end-utvecklare till Verisure Innovation i Linköping. Verisure har sedan start haft en stadig utvecklingskurva uppåt och behöver nu tillökning i utvecklingsteamet. Verisure arbetar med larmsystem till såväl privatpersoner som till företag och är idag ett stort internationellt bolag och utan tvekan det största på den svenska marknaden. Framgångsreceptet är att de alltid har haft fokus på att investera i sina medarbetare och med ett stort kundfokus i alla steg.

Här hittar du en avslappnad och rolig arbetsmiljö med ett stort fokus på kreativitet. Du får vara en del av ett team i världsklass samtidigt som du fortfarande är dig själv.

Då vi tror att du är junior i din roll så kommer du till en början att ha en fadder för att på det bästa möjliga sätt komma in din nya roll.

Såhär säger Charlotta, mjukvaruutvecklare på Verisure Innovation, om sitt jobb:
Mitt första intryck av Verisure när jag började var att här kommer jag att utvecklas. Och så rätt jag hade! Här är klimatet öppet och jag kan komma med nya idéer och får då ett stöd som jag aldrig tidigare stött på. Att sedan känna att det jag gör spelar en roll är en betydande faktor för mig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Verisure Innovation. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara en viktig pusselbit i ett agilt (Scrum) team om 5-6 kollegor med alla varierande bakgrund och kompetensnivå. Ni kommer tillsammans att arbeta med utveckling och underhåll av affärssystem som stöder koncernens affärer, processer och produkter. I det dagliga arbetet jobbar ditt team från din prioriterade backlogg och interagerar med bland annat applikationsspecialisterna.

Tjänsten passar dig som vill vara en del av ett storsatsande bolag där engagemang och driv genomsyrar det dagliga arbetet. Är du junior i din roll och triggas av tekniska utmaningar? Tar du examen till årsskiftet och vill starta din karriär redan i januari? Vill du dessutom arbeta i en miljö där du får vara med från start till mål och där affären ägs från hårdvara till kund så är detta ett jobb för dig!

* Har en relevant högskoleutbildning inom IT.
* Behärskar engelska i såväl tal som skrift då Verisure är ett internationellt bolag där mycket av kommuniktionen sker på engelska.
* Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
* Erfarenhet i SQL och back-endutveckling.

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet i JAVA, API och Linux

Som person är du en lagspelare som stöder ett öppet klimat. Du kan anpassa dig till olika situationer och har en hög social kompetens. Vi tror att det kommer naturligt för dig att lösa problem och din samarbetsförmåga är hög.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Linköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Verisure Innovations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021764-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till