Jobbet Verifieringsingenjör till Scanfil har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Verifieringsingenjör till Scanfil publicerad av Skill

Heltid
Åtvidaberg
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning


Är du en teknikintresserad ingenjör som vill arbeta med högteknologiska produkter som gör skillnad? Trivs du med mycket kundkontakt och eget ansvar?

Om företaget
Scanfil är en internationell kontraktstillverkare och systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Scanfil tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster, från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Scanfil är specialiserad på Systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Enheten har även spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter som omfattas av FDA:s Quality System Regulation (QSR) och kompetens inom avancerad rörlig mekanik såsom mynt och sedelhantering . I Åtvidaberg återfinns en stor del av Scanfils produktutvecklingskompetens.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som verifieringsingenjör är du med från början i projekten. I nära samarbete med kund tar du fram kravspecifikation och metodval för att alla krav ska uppfyllas. Du ansvara för att tester genomförs, antingen på egen hand eller genom att upphandla dessa. Produkterna har en bred teknisk spännvidd och erbjuder en stor variation av utmaningar. Du kommer att jobba med allt från miljötester till regulatoriska krav såsom CE-godkännande och riskanalyser. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i rollen.

Din profil
Vi tror att du har en relevant hög- eller civilingenjörsutbildning, exempelvis inom Medicinsk teknik, Biokemi, Teknisk fysik eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har några års erfarenhet i en liknande roll. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du är en analytisk och systematisk person med en känsla för kvalité och detaljer. Du har en pedagogisk och rådgivande approach i kunddialoger och kan stå på dig i diskussioner för att produkterna ska hålla uppsatta kvalitetskrav.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Scanfil med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

Referens

2971

Liknande jobb

Vi söker just nu massor av bra eventpersonal! Linköping Eventpersonal i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Åtvidaberg).
Du kan avregistrera dig när som helst.