Jobbet Valideringsingenjör sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Valideringsingenjör sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Vi söker en driven och framåt valideringsingenjör till ett härligt konsultbolag i Malmö.
Om du är ute efter nya utmaningar och trivs med stimulerande uppdrag i projektform så borde du fortsätta läsa, det här kan vara ditt drömjobb!


Dina arbetsuppgifter
Som valideringsingenjör hos vår kund kommer du att vara konsult och jobba med varierande uppdrag hos spännande företag inom LifeScience. Du kommer framför allt att arbeta med kvalificering av utrustning i projektform. Beroende på vad du kan och vill så har du stor möjlighet att påverka dina egna uppdrag.

Här jobbar du bland annat med:
•Analysarbete
•Stämma av protokoll
•Utföra riskanalyser
•Kvalitetssäkring
•Validering av labbutrustning


Om företaget
Vår kund är ett konsultbolag med cirka 300 anställda och erbjuder kompetens inom områdena Life Science, Industry och IT. Genom en mix av rådgivning, tekniska konsulter och rekryteringstjänster hjälper de teknikoffensiva företag säkerställa rätt kompetens för rätt behov på lång och kort sikt.

Din profil
Vi vill träffa dig som har:
•Kandidat eller masterexamen i Kemi, bioteknik, medicinteknik eller motsvarande
•Erfarenhet av valideringsarbete
•Bra engelska

Extra plus om du också har:
•Körkort
•Erfarenhet CSV
•Svenska

Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam och lösningsorienterad. Du tar ansvar för ditt arbete och ser till att ta reda på det du behöver för att göra ett bra jobb.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Villkor
Start: omgående
Placering: Malmö med omnejd
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen till oss på Framtiden!


Referens

18445

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till