Jobbet Ventilationstekniker sökes till spännande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Ventilationstekniker sökes till spännande bolag! publicerad av StudentConsulting

Full-Time
Kävlinge

Arbetsbeskrivning

Med start till hösten söker vi en ventilationstekniker inom injustering och ventilationsrengöring till OVK Service Syd AB! Har du erfarenhet av ventilation sedan tidigare och gillar att arbeta praktiskt och ansvarstagande i din arbetsroll?

Information om uppdraget:

OVK Service Syd AB är ett etablerat ventilationsföretag inom områdena OVK, injustering och ventilationsrengöring baserat i Löddeköpinge. Företaget grundades 1996 och har sedan dess ökat successivt i personalstyrka och omsättning med en stabil kundkrets. De arbetar med både större fastighetsägare och företag samt privatpersoner. OVK Service Syd AB ger dig goda möjligheter att utbildas och vidareutvecklas inom företaget!

I rollen som ventilationstekniker kommer du arbeta med företagskunder runt om i Skåne där majoriteten finns i västra Skåne. Arbetsuppgifterna inkluderar främst ventilationsrengöring och injusteringar men arbetet är varierande och du kommer i rollen besöka många olika kunder med olika utmaningar. Arbetet är förlagt på dagtid med möjlighet till flextid, andra arbetstider kan förekomma i vissa fall. I rollen ingår det tjänstebil och du utgår hemifrån på dina arbetspass. Du kommer bli introducerad i arbetet och arbetar oftast tillsammans med en kollega.

Detta söker vi:

För denna position söker vi dig som:
- Har ett minimum på 1–2 års erfarenhet inom ventilation sedan tidigare, med fördel inom ventilationsrengöring.
- Är en händig och serviceinriktad person som gillar att kommunicera med kunder se till varje kunds unika behov.
- Utför ditt arbete med stor noggrannhet och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
- Har B-körkort.
Det anses även meriterande med erfarenhet av injusteringar sedan tidigare.

Du kommer bli anställd direkt hos OVK Service Syd AB.

Vi arbetar med löpande urval i denna process, välkommen med din ansökan redan idag!

Sökord: injustering, ventilationsrengöring, tekniker, ventilationstekniker, ventilation

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54901

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till