Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ventilationstekniker jobb i Sandviken på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ventilationstekniker på Uniflex

Ventilationstekniker

Uniflex Sandviken, Gävleborgs län Heltid
Jobbeskrivning
Till vår kund i Sandviken söker vi nu en driven och duktig ventilationstekniker! I Rollen som ventilationstekniker ingår det tillsyn, skötsel och underhåll av installationer samt utföra övriga fastighetsrelaterade åtaganden hos vår kund. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. I dina arbetsuppgifter ingår: • Service och felavhjälpande underhåll • Nyinstallation • Rådgivande i tekniska frågor

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du har en yrkesutbildning inom exempelvis VVS, Ventilation, Värme-/Kylsystem och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har den tekniska förståelsen och trivs med att arbeta i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och följer upp dina åtaganden mot både kund och leverantör. Du är van att prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter samt att lösa problem. Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55692