SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ventilationsmontör - Aircano jobb i på Exelect AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Ventilationsmontör - Aircano på Exelect AB

Ventilationsmontör - Aircano

Exelect AB Heltid
Ansök på företagets hemsida

 

Aircano AB är ett väletablerat ventilationsföretag med inriktning på fastighetstekniska installationer. Vi är idag ca 30 st medarbetare som gemensamt driver projekt inom ventilation, styr & regler, service och energisparprojekt för drygt 78 miljoner kr/år till främst fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Vi är placerade på Södermalm med Stockholm och Mälardalen som främsta arbetsområde. Instalcokoncernen som Aircano ingår i är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, vs, ventilation, kyla, teknikkonsult och industri. Instalco omsätter 10,3 miljarder och har 5400 medarbetare i ett 120-tal bolag i Norden. Till vårt kontor på Södermalm söker vi nu ytterligare en kompetent medarbetare.
 


Ventilationsmontör
 

Som Ventilationsmontör hos Aircano kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara installation av ventilationsanläggningar i fastigheter och på byggarbetsplatser runt om i Storstockholmsområdet och Mälardalen. Oftast arbetar du tillsammans med en kollega, men ibland är du ute på egna mindre uppdrag. Det här är en tjänst för dig som redan har visat framfötterna som en effektiv ventilationsmontör. Du är både kunnig och produktiv samt uppskattar kompetenta och yrkesstolta arbetskamrater för optimal trivsel. Aircano har förmånen av att ha både det mindre familjära företagets fördelar med en platt organisation och högt till tak samt den stora koncernen i ryggen med stabilitet, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter.
 

Vi söker dig som är en senior självgående ventilationsmontör och som redan visat prov på din förmåga att leverera effektiv service av högsta kvalitet. Av någon anledning behöver du en ny utmaning och söker en arbetsgivare där du får möjlighet att blomstra och komma vidare i din yrkeskarriär. Vi utgår ifrån att du har körkort och att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.
 

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.58063