SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Ventilationsmontör - Aircano AB jobb i Stockholm på Aircano AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Ventilationsmontör - Aircano AB på Aircano AB

Ventilationsmontör - Aircano AB

Aircano AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Ventilationsmontör

Som Ventilationsmontör hos Aircano kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara installation av ventilationsanläggningar i fastigheter och på byggarbetsplatser runt om i Storstockholmsområdet. För det mesta arbetar du tillsammans med en kollega. Arbetet innebär att du kommer att träffa många nya människor, både kunder och kollegor från andra branscher, så det är viktigt att du är social och tycker om möten med andra människor. Om intresse finns och du gör bra ifrån dig kan ditt ansvarsområde så småningom utökas till att innefatta även service och injustering.

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av en liknande tjänst och kan vara produktiv relativt snabbt. Alternativt är du nybörjare i ventilationstbranschen och kan gå in som Junior Ventilationsmontör. Oavsett vilken bakgrund du har så är du en produktiv person som är van att skapa bra resultat för både kunder och arbetsgivare. Vi utgår ifrån att du har körkort och att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Varför arbeta hos Aircano?
Kanske för att Aircano har förmånen av att ha både det mindre familjära företagets fördelar med en platt organisation och högt till tak samt den stora koncernen i ryggen med stabilitet, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter. Kanske är det så att det geografiska arbetsfältet passar dig och att du här kan få chansen att visa framfötterna på ett sätt som du kanske inte har haft möjlighet till tidigare.

Intresserad? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.54985