Jobbet Vendor Contract Specialist till Staples Solutions har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vendor Contract Specialist till Staples Solutions publicerad av Effektiv

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning


Din nästa karriärmöjlighet?
Vi söker dig som är i början av din karriär och har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, inköp eller juridik. I rollen som Vendor Contract Specialist får du chans till utveckling och internationella kontakter där analys och förhandling är centralt!

Om vår kund

Staples är marknadens ledande leverantör av produkter och lösningar inom kontor, städ & hygien, kök & servering, skola & förskola, möbler, förpackningsmaterial, sjukvård & omsorg, IT- tillbehör och Profil/branding, för dagens och morgondagens arbetsplatser.

Vi är övertygade om att rätt utrymmen på din arbetsplats ger dig förutsättningarna för att trivas. Som vi säger - ”When your space works, everything works”.

Våra kunder finns i alla storlekar, från offentliga verksamheter, stora privata företag och organisationer till småföretag och privatpersoner. Våra kunder kan handla där det passar dem bäst; i våra 10 butiker, via säljare, kundtjänst eller direkt på nätet, läs mer på www.staplesadvantage.se

Staples Sverige och Danmark har sitt huvudkontor i Borås, ett toppmodernt lager i Växjö och säljkontor i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Tillsammans är vi närmare 400 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Som Vendor Contract Specialist hos Staples Solutions ansvarar du för att ta fram och utveckla bolagets förhandlingsstrategier – Negotiation Package. Du supporterar Trade Managers när det gäller förhandling och prisavisering samt är ett övrigt stöd för organisationen i frågor rörande leverantörsbonusar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

• Stötta Trade Managers med förhandling, prisavisering, avtalsskrivning och business case
• Agera superuser för CRM-systemet Salesforce
• Ansvara för Staples leverantörsmall
• Analysera data och ansvara för uppföljning samt rapportering till HK i Amsterdam

Du blir en del av avdelningen för Merchandising och arbetar nära samt rapporterar till Merchandising Manager. Vidare koordinerar du olika kontaktytor såsom ekonomi, sälj och Trade Managers. Din placering är på kontoret i Borås och du samverkar på europeisk nivå, varpå den internationella kontakten är central.

Din profil

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill utvecklas hos Staples Solutions. Du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi, inköp, juridik eller en utbildning som kan bedömas likvärdig. Du kommunicerar effektivt och framgångsrikt till olika individer på olika nivåer på engelska i tal och skrift. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och har tidigare vana av CRM-system och ERP-system, SAP är meriterande. Det är en fördel om du tidigare arbetat med förhandling och avtalsskrivning, då detta är centralt för tjänsten.
Som person är du analytisk och noggrann samtidigt som du är orädd och självständigt driver ditt arbete framåt. Du brinner för att analysera och är duktig på att tolka, utvärdera och lösa komplexa frågeställningar. Vidare är du handlingskraftig och ett genuint affärstänk genomsyrar ditt arbete. Du motiveras av en roll som präglas av internationella kontakter i en föränderlig miljö, där struktur och planering är dina ledord – därför passar du in i rollen som Vendor Contract Specialist!

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 16 september. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Marie Wikström, marie@effektiv.se eller Jens Lindroth, jens@effektiv.se

Om oss

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

Referens

2093

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till