Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

VD job in Stockholm at Marknadsföreningen i Göteborg

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
VD på Marknadsföreningen i Göteborg

VD

Marknadsföreningen i Göteborg Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postÄr du den vi söker?

Inom MiG, Marknadsföreningen i Göteborg, är vi övertygade om att grunden för all utveckling och förändring ligger i möten mellan människor – människor som du och jag.

Vi ser kommunikation som en affärskritisk kompetens. Lokalt, regionalt, nationellt och globalt. Alltid och överallt. MiG är din guide och den som samlar in.

Vi är en aktiv plattform för över 1 000 framåtlutade och engagerade människor i många spännande företag. Stora & små. Unga och vuxna.

Tillsammans söker vi en ledare som destillerar det som driver och motiverar oss. -En ledare som gräver där vi står och på okända platser & som bjuder på relevant kunskap som är till nytta för oss – både för våra företag, partners, staden och för oss som medlemmar

Att vara en aktiv medlem i Göteborgs starkaste näringslivsförening är alltid en bra affär. Att leda organisationen in i framtiden är en stor uppgift.

MiG drivs av nyfikenhet och respekt och vi delar gärna med oss av de erfarenheter och kunskaper vi finner. Vi söker, outtröttligt, efter det allra bästa och de klarast lysande, och låter dem utveckla oss, och tvärtom.

Vi är en bred plattform, och vi använder plattformen generöst för att möta medlemmar tvärs över branschgränser. Vi tror – och vet – att det är när vi möts fysiskt som förändring sker. På riktigt.

De största anledningarna till varför vi samlas så ofta inom MiG är för att kunna uppdatera vår gemensamma kunskap, få nya perspektiv, möta spännande människor och för att, tillsammans, skapa hållbara affärer.

Och efter att ha mötts och delat med varandra, går vi tillbaka inspirerade, för att åter älska våra jobb.

Nu letar vi efter den perfekta ledaren för att vidareutveckla MIG. Vi förstår att det kan vara svårt.

Men tänk om det går?Arbetsbeskrivning

Som VD förväntas du leda och utveckla MIG och personalen i det dagliga operativa arbetet. Du har stor känsla för affärer och nätverkande vilket gör att du lätt kan sätta dig in i frågeställningar som rör MIGs strategi, ekonomi och fortsatta utveckling.

Vi ser gärna att du har ett starkt kommersiellt fokus och en dokumenterad erfarenhet kring att utveckla starka varumärken. Du har god erfarenhet av upprättande och implementation av affärsplaner och marknadsplaner.

MIG präglas av entreprenörskap varvid det är viktigt att du som person är entreprenöriell och har ett öppet förhållningssätt med förmågan att tänka nytt och ständigt se möjligheter. Det gör att du är pragmatisk och tycker om att utveckla affären på kort och lång sikt, och har höjd i tanke och utförande men samtidigt mycket handlingsorienterad.

För att lyckas i rollen som VD har du några års erfarenhet av resultat- och affärsansvar från en chefsroll och har en marknadsföringsbakgrund vid sidan av relevant utbildning.


Arbetsuppgifter
• Utveckla MIGs produkter i form av olika nätverksgrupper
• Värdskap vid olika träffar
• Ständig kommunikation med medlemmar och andra intressenter
• Driva försäljning av aktiviteter och sponsorskap
• Vara värdeskapande
• Vara en stark länk mellan näringsliv, kommun och medlemmarnaDin profil

Som person är du ett socialt geni med ett stort personligt driv. Du är öppensinnig och lyhörd.
Du är en framåtlutad affärsperson som vågar ta nya initiativ. Du är van att kommunicera både i ord och skrift, tycker om att stå på scen.

Du är en naturlig ledare som har lätt för att bygga nya, och vårda befintliga relationer. Du har god förståelse för både kund och marknad och lätt för att sätta dig in i branschspecifika frågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personlighet- och ledaregenskaper. Vi ser att du är kommunikativ, inkluderande i ditt ledarskap.

Du trygg i dina kunskaper och har ett stort driv och engagemang. Du är van att arbeta ”högt och lågt” och har ett entreprenöriellt synsätt. Du är nyfiken och ser hellre möjligheter än problem samt att du har ett prestigelöst förhållningssätt.Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du är placerad på kontoret i centrala Göteborg. Låter det som en intressant tjänst, välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Andersch på [ Email address blocked ]

 

Rekommenderade jobb

VD
Marknadsföreningen i Göteborg Stockholm Heltid
business controller till avonova i stockholm
Avonova Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
rekryterare till randstad technologies i Stockholm
Randstad AB Stockholms län - Solna Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 200770