Jobbet VD assistent sökes till konsultbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

VD assistent sökes till konsultbolag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du ansvarstagande, självständig och ambitiös? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett konsultbolag som arbetar med att hjälpa företag att nå sina strategiska mål. Bolaget arbetar med bedömning och situationsanalys och stöttar företag med bland annat strategisk utveckling, ledarskapsutveckling och organisationsstruktur.

I denna roll kommer du att tillhöra ett litet team med kontor på Karlavägen i centrala Stockholm. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att ta hand om lättare administration, sortera och hantera rapporter samt förbereda presentationsmaterial ut till externa företag. I rollen ingår det även att svara i telefon, samt hjälpa till att hantera bolagets performance management 360 system. Man ska även utföra lättare transkribering samt sammanställa muntliga rapporter skriftligt.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara ansvarstagande, självständig i ditt arbetssätt och motiveras av att leverera. Vidare ska du vara självgående, ordningssam och våga ta egna beslut. Du ska även ha god datorvana och vara trygg med telefonen som främsta verktyg. Då det i rollen förekommer externa kontakter är det ett krav att du skriver och talar svenska och engelska obehindrat. Då det inte är krav på tidigare erfarenhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vidare ser vi att du är tydlig i din kommunikation.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42845

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till