Jobbet VD-assistent / Samordnare / Administratör på deltid till bolag i Ludvika har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

VD-assistent / Samordnare / Administratör på deltid till bolag i Ludvika publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Är du en noggran person med erfarenhet från samordnande roller med mycket ansvar? Letar du efter en tjänst på 60 till 80 % i Ludvika? Då kan detta vara någonting för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar tom 2020-12-20. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företaget

Företaget är multinationellt och verkar inom elkraft och automationsteknik. Mer information kring bolaget ges vid intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen förväntas du stötta dina kollegor dagligen och ansvarar för att saker och ting rullar på. Du jobbar med flera parallella kontaktytor samtidigt och har stort ansvar för dina arbetsuppgifter och för att verksamheten rullar på bästa sätt. Du agerar sammanhållande assistent för hela regionen och koordinerar med kontakter samt medarbetare i Sverige såväl internationellt. Du sköter mötessamordning, bokar rum samt beställer mat vid större sammanträdanden. Du har också ansvar för internkommunikation som sker via intranät och nyhetsbrev samt är administratör i verktyg där inköp till bolaget sker. Du ansvarar också för viss personaladministration, framförallt onboarding och offboarding av medarbetare och konsulter. Vidare hanterar du tullfakturor från Tullverket.

Formella krav

• Erfarenhet från liknande roll • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående tom 2020-12-20 Plats: Ludvika, Sverige Omfattning: 60 till 80 % Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2765401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till