Jobbet VD-assistent, Outsource - Redovisning och Rådgivning, i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

VD-assistent, Outsource - Redovisning och Rådgivning, i Malmö publicerad av PAf Rekrytering AB

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Outsource 
är en byrå med fokus på entreprenörskap och företagande med tjänster inom rådgivning och redovisning.  Byrån startades för att det fanns ett starkt intresse för ekonomi och en insikt om behovet av bättre lösningar för små och medelstora företag. Vi ser alltid till vår kunds hela affär och inte enbart till redovisningen. Vi är engagerade i våra klienters verksamheter och till oss vänder man sig för sina företagsrelaterade behov. Det är få saker som vi inte kan lösa åt kunden inom våra väl etablerade nätverk.

Vi möjliggör ett bekymmersfritt företagande! 

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en spännande heltidstjänst som VD-assistent/konsult för en av våra kunder som sedan många år valt att samarbeta med oss inom redovisning, rådgivning och administration.

I din roll som VD-assistent kommer du naturligtvis att arbeta med många olika uppgifter men främst kommer du att löpande hantera resebokningar (kontakter m resebyrå m.m.), kalender/bokningar/möten, mail/post/korrespondens samt en del enklare löpande bokföring/administration.
Inledningsvis kommer du att ha din arbetsplats hos oss på Outsource, (Skeppsbron 3, i Malmö). Rollen kan, över tid, ge dig möjlighet att arbeta hemifrån. Vår uppdragsgivare arbetar i ett stort internationellt nätverk av kunder, samarbetspartners och är ofta på resande fot. Det betyder att du kommer att behöva anpassa dig, vara tillgänglig/flexibel, beroende på tidzoner och behov.   

Om dig
Vi utgår ifrån att du har en tidigare erfarenhet från en liknande roll som assistent/sekreterare till VD eller person i en motsvarande ledande befattning, gärna i en internationell miljö. Du är van vid att ge stöd/support och trivs med den omväxling och frihet som rollen ger. Vi utgår ifrån att du har stor IT-vana och att du behärskar svenska och engelska flytande – i tal och skrift. Har du dessutom en del erfarenhet inom bokföring/redovisning och är bekant med något affärssystem t.ex.: Visma eller Fortnox – är det meriterande.

Som person har du en hög samarbetsförmåga, är kvalitetsinriktad och strukturerad. Naturligtvis har du ett genuint intresse av service/support och vet med dig att du är företagsam och ansvarstagande - bra på att prioritera och att du ofta brukar tänka ”ett steg till”.

Kontakt
Vi samarbetar med PAf Rekrytering i denna rekrytering. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan och CV via länken nedan eller på www.pafrekrytering.se. Efter fullgjord registrering finns du i PAf:s databas och kan komma att bli kontaktad i framtida rekryteringar, även om inte denna tjänst skulle bli aktuell.

Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer.

Sista ansökningsdag: 2020-09-21.

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta PAf Rekrytering, i Malmö: 
Björn P Larsson: 072-572 36 70 eller via mail: bjorn.larsson@pafrekrytering.se

Välkommen med din ansökan.

Sökord: VD-assisstent / VD-sekreterare / Support / executive assistent / marknadsassistent /            

Referens

118253

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till