Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Vatten och Miljökoordinator för EU-projekt job in Stockholm at Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Vatten och Miljökoordinator för EU-projekt på Framtiden

Vatten och Miljökoordinator för EU-projekt

Framtiden Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Är du en innovativ och miljöentusiast som vill jobba med EU- projekt för ett av Sveriges största ingenjörsföretag? Vill du arbeta med olika kulturer och kämpa för att göra Världen mer hållbart?OM FÖRETAGET


Företagets verksamhet inom vatten och miljö är en av de största i Europa. I Sverige bedrivs verksamheten av cirka 700 konsulter och tjänsterna sträcker sig från miljöutredningar, förorenad mark och klimatfrågor till projektering av vatten och avloppsystem. Utlandsavdelningen ansvarar för alla projekt som bedrivs utanför Norden inom vatten- och miljösektorn. Avdelningens syfte är att marknadsföra och utveckla internationella vatten och miljöprojekt. Avdelningen driver projekt inom områdena: Vatten och avlopp, vattenresursförvaltning, klimatanpassning, avfallshantering och cirkulär ekonomi samt hållbara stadsplaneringar.
Utlandsgruppen ägnar sig åt komplexa internationella uppdrag vilket innebär att det finns en stor acceptans och erfarenhet av olika kulturer och tankesätt. Den primära arbetsplatsen är på huvudkontoret i Stockholm men tjänsten kommer även att innebära resor inom främst Europa.
DINA ARBETSUPPGIFTER


Som Vatten och miljökoordinator för utlandsgruppen kommer du att arbeta som delprojektledare med en stor variation av EU-projekt. Du kommer att arbeta med rådgivning och koordinering kring europeiska samarbetsprojekt, finansierade genom europeiska innovations- och miljöfonder. Vidare kommer du arbeta med projekt som syftar till att introducera och utveckla innovativa tekniska lösningar kopplat till miljö- och klimatförändringar.


Du kommer att arbeta med en stor variation av Kommuner samt företag via att ta kravspecifikationer på hur de vill arbeta framåt med deras hållbara projekt och på så sätt arbeta i samarbetsgrupper för att hitta nya innovativa lösningar till dem. Detta innebär givetvis mycket telefon och mailkontakt med kunder runt om i Världen.

DIN PROFIL


Skallkrav:
• En Master eller civilingenjörsutbildning mot relevant teknikbakgrund. Vi ser gärna att du kommer från en bakgrund inom miljö.
• Du ska ha utfört minst en termin utomlands
• Svenska och engelska i tal och skrift


Vi ser det som meriterande om du kan några andra Europiska språk samt om du har kunskap om EU och Eus miljöprogram och policy-ramverk alternativ annan form av multi- eller bilateralt arbete.

Då vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper för denna tjänst. Vi söker dig som är en driven och flexibel person som trivs i en föränderlig miljö. Du måste vara strukturerad och noggrann samt kommunikativ. Då du kommer samarbeta med människor runt om i världen så måste du vara en duktig lagspelare.
OM OSS


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.


Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.  Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.


För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR


Startdatum: Augusti/September


Placeringsort: Stockholm, Stockholm


Arbetstider: Kontorstider


Omfattning: Heltid
 

Rekommenderade jobb

Vatten och Miljökoordinator för EU-projekt
Framtiden Stockholm Heltid
Studenter sökes för extrajobb till lager i Brunna!
StudentConsulting Stockholms län - Solna Deltidsanställd
Ej angett
Studenter sökes till terminalarbete i Segeltorp!
StudentConsulting Stockholms län - Stockholm Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000035346731