Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Vass reskontraspecialist till Cabonline Group jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Vass reskontraspecialist till Cabonline Group på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Vass reskontraspecialist till Cabonline Group

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

Du kommer tillhöra ett reskontrateam på totalt 7 personer och rapportera till reskontrachefen. I rollen som ekonomiassistent inom reskontra kommer du att självständigt arbeta med operativ kund- och leverantörsreskontrahantering. Du kommer att ansvara för det dagliga arbetet inom respektive reskontra, in- och utbetalningar, kravhantering, avstämningar och viss leasing för koncernens svenska bolag och regioner.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent med ansvar för reskontra i stora företag och volymer. Du trivs att arbeta självständigt och i en roll med omväxlande arbetsuppgifter. Du är matematiskt och strukturerat lagd och har systemvana. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du inte bara är trygg i rollen som ekonomiassistent utan också drivs av nya utmaningar där man inte alltid vet vad morgondagen kommer bjuda på.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är ansvarsfull, flexibel och har ett prestigelöst förhållningsätt men framförallt är du självgående! Du tar gärna egna initiativ och trivs med självständigt arbete. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska. Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Visma Business är det meriterande.

Du erbjuds

En utmanande och omväxlande roll som ekonomiassistent inom reskontra i en dynamisk organisation som värdesätter flexibilitet. Du kommer att tillhöra ett positivt och engagerat reskontrateam i ett öppet och hjälpsamt klimat där du får möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenheter. Kontoret är beläget i Huvudsta i Solna. Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Cabonline Group med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på [ Email address blocked ] .
Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: [ Link removed ]

Hanteringen av ansökningar och intervjuer sker löpande och vi tar gärna del av dina handlingar så snart som möjligt.

Om verksamheten

Cabonline Group är en av Europas ledande teknik och serviceleverantörer till taxi och transportbranschen. I Sverige, Finland och Norge är omkring 2 500 åkerier anslutna med tillsammans cirka 4 500 fordon under olika varumärken, bland andra TaxiKurir, Sverigetaxi, TOPCAB, Flygtaxi. Åkerierna får genom Cabonline Group attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. En organisation som kräver en mycket väl fungerande reskontraavdelning.

Sökord: Ekonomiassistent, Reskontraspecialist, Kundreskontra, Leverantörsreskontra, Fakturering, Redovisningsassistent, Junior accountant, Accounting clerk


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: ABD2CFA481A84ADB95817ED2A3AD708B