Jobbet Vass Affärsutvecklare, HSB norra Stor-Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Vass Affärsutvecklare, HSB norra Stor-Stockholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på HSB:s spännande resa att utveckla sitt erbjudande och försäljningsarbete till bostadsrättsföreningar?

Är du duktig på att bygga goda relationer och skapa långsiktiga affärer? Vill du arbeta som Affärsutvecklare på HSB, ett ledande förvaltningsbolag med ett av Sveriges starkaste varumärken? Då är det dig vi söker för rollen som Affärsutvecklare till HSB Norra Stor-Stockholm! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HSB är en affärsmässigt driven organisation med ambitionen att påverka hela samhället i en positiv riktning genom att bidra till bättre förutsättningar och villkor för boendet och de boende. Här kommer du få möjlighet att utvecklas både som medarbetare och person i vårt öppna och trivsamma arbetsklimat - här står service och kundnöjdhet högt på agendan! På HSB är beslutsvägarna korta och det finns stora möjligheter att påverka och göra skillnad på både lång och kort sikt. HSB arbetar värderingsbaserat efter ETHOS som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsutvecklare är du ansvarig för att stärka HSB:s position på marknaden när det gäller attraktiva erbjudanden till våra kunder - bostadsrättsföreningar. Detta kräver en långsiktighet i din planering och förmågan att arbeta strategiskt med väl genomtänkta beslut i ditt dagliga arbete. Du kommer att;

  • ansvara för HSB:s stora kunder, såväl befintliga som potentiella. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning, fastighetsdrift och utbildning. Målet är att behålla en hög kundnöjdhet och genom rådgivning erbjuda kunden ytterligare tjänster för att matcha behoven.
  • genom analys bidra till utvecklingen av tjänsteportföljen för att matcha kundernas behov.
  • utveckla och effektivisera processer och arbetssätt inom försäljning och affärsutveckling.
  • driva och utveckla samarbetet med närliggande regioner och HSB:s interna beslutsfattare.
  • vidareutveckla avtal och samarbete med leverantörer på nationell, regional och lokal nivå.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen förväntas du skapa ett gott samarbete och god samverkan inom hela organisationen. Genom att vara närvarande och lyhörd skapar du förtroende och kan på så vis driva frågorna både inom organisationen och mot leverantörer och kunder. Du kommer att rapportera till chefen för Affärsutveckling.Tjänsten är placerad i fräscha lokaler på HSB:s kontor i Järfälla. En förutsättning för tjänsten är att du har körkort och tillgång till egen bil.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst 8 års erfarenhet av affärsutveckling och försäljning B2B där du jobbat med förhandling och avtalsskrivning. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av arbete med bostadsrättsföreningar samt kunskap om AFF - Avtal för Fastighetsförvaltning. Erfarenhet av inköp är också meriterande.

Som person söker vi dig som är affärsmässig och professionell samt har en mycket god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Vi ser också att det är viktigt att du är innovativ, självgående och att du trivs i en organisation med hög förändringstakt då du kommer jobba självständigt med kund- och utvecklingsarbete. Utöver detta ser vi gärna att du är lyhörd, kommunikativ och lösningsorienterad för att du ska lyckas i försäljningsarbetet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

4A90FCAFB5F04116B6B30682057DC322

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till