Jobbet Vasakronan söker vass kundservicestjärna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Vasakronan söker vass kundservicestjärna! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Är du en person som trivs med mycket kundkontakt och vill ge bästa möjliga service till Vasakronans kunder? Vill du också arbeta i ett modernt och öppet kontorslandskap i en härlig arbetsmiljö där flera av dina blivande kollegor arbetat länge? Då kan detta tjänsten för dig! Vi söker nu efter en kundservicemedarbetare till Vasakronans kontor i centrala Uppsala.


Om tjänsten
Academic Work söker för Vasakronans räkning en person till deras kundserviceavdelning. Om du har ett stort intresse för service och fastighetsbranschen och har en positiv energi kan detta vara rätt tjänst för dig. I denna roll är det viktigt att förstå hur du ska hantera olika kunder över telefon anpassat till deras behov. Du bör ha en förmåga att multitaska, dvs. att du kan tala i telefon, registrera vad kunden säger samtidigt som du söker efter information på datorn. Du kommer du tillhöra ett mindre team där du kommer bli en viktig del av kundserviceteamet.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vasakronan. Uppdraget kommer att minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Du kommer arbeta måndag-fredag, kontorstider.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare kommer du att via telefon och mail hantera diverse frågor från hyresgäster i form av företagskunder. Vidare kommer du registrera alla inkommande ärenden samt ansvara för att ärenden når ut till rätt person. Vasakronan har en vision om att leverera riktigt bra service till samtliga kunder, där är du ansvarig genom ditt kundbemötande. Du arbetar i ett team med såväl heltids- som deltidskollegor, där vi på Academic Work även har en studentpool.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i en liknande roll innehållande kundservice och kundhantering via telefon och mail
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av båda språken i arbetet dagligen.

Har du arbetat i systemet Trio är det meriterande, dock inget krav.

Som person är du serviceminded och brinner för att alltid ge bästa servicen. Du har skinn på näsan och kan hantera stressiga situationer exempelvis akuta ärenden som kräver snabba åtgärder. Som kundtjänstmedarbetare är det alltid viktigt att du behåller lugnet, håller en hög service nivå och kan bidra med ett glatt humör.

Övrig information

• Start: Omgående
• Omfattning: Heltid 40 h/veckan
• Placering: Centrala Uppsala
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vasakronans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget
Vasakronan är ett av Sveriges största fastighetsbolag som äger och förvaltar kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vasakronan brinner för att utveckla koncept för fastigheter och är ledande inom bland annat kontorsmiljöer, där deras egna kontor i Stockholm är välbesökt från världens alla hörn till följd dess unika koncept.

Referens

15032064-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till