Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Varuplanerare sökes till bolag inom dagligvaruhandeln! jobb i Solna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Varuplanerare sökes till bolag inom dagligvaruhandeln! på StudentConsulting

Varuplanerare sökes till bolag inom dagligvaruhandeln!

StudentConsulting Solna, Stockholms län Heltid
Har du nyligen tagit examen inom ekonomi, Supply Chain Management eller logistik och är ute efter ett utvecklande arbete? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en framåt och analytisk person som vill jobba i en bred roll som varuplanerare hos vår kund. Som varuplanerare innebär huvuduppdraget att via effektiva processer säkra varuförsörjningen hela vägen från leverantör till butikens hylla. Du kommer att tillhöra avdelningen inom färsk och arbeta med andra i liknande roll där det dagliga arbetet kantas av många samarbeten. Du kommer att vara en del utav ett härligt team med god sammanhållning.

Som varuplanerare kommer du att ha ett dagligt totalansvar för ett antal leverantörer. I det ansvaret ingår att styra, utveckla och löpande optimera varuflödet på terminalerna inom ditt område. Utöver detta innebär arbetet dagliga arbetsuppgifter som:

• Planering och bevakning av leverantörsorder
• Sköta all daglig kontakt med såväl interna som externa partners
• Regelbunden uppföljning på ditt område
• Analysera avvikelser och potentiella risker inom sitt område

Tjänsten är ett heltidsuppdrag som startar omgående och löper fram till augusti 2022 med stor chans till förlängning. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund i deras fräscha lokaler i Solna, kontorstider tillämpas (08.00 17.00).

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en universitet/högskoleutbildning motsvarande ekonomi, helst inom Supply Chain Management eller logistik. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare. För tjänsten krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då kan komma att arbeta mot internationella leverantörer. Har du erfarenhet inom logistik och inköp ses det som starkt meriterande. Vi söker dig som är resultatorienterad och som trivs att arbeta mot förbättring av rutiner och arbetssätt. Vi tror också att du har lätt till att samarbeta, är framåt och inte räds att ta för dig. Har du dessutom kvalitetsfokus, god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Sökord: varuplanerare, logistik, heltid

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61312