Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Varuplanerare/Operativ Inköpare job in Västerås at ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Varuplanerare/Operativ Inköpare på ICA

Varuplanerare/Operativ Inköpare

ICA Västerås, Västmanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap.

Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss. På ICA får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest spännande varuflöden. Du kommer att tillhöra ICAs varuplanering som med hjälp av ett av världens modernaste replenishmentsystem styr ICAs varuflöde från leverantör till butik för de ca 30.000 artiklarna i ICAs sortiment. Varje dag plockas ca 800.000 förpackningar på ICAs lager och varuplaneringens huvuduppgift är att säkerställa rätt lagernivåer för att möta butiksbehovet, samt att utveckla ICAs logistikflöden för att stärka ICAs konkurrenskraft.
Det här är ditt blivande jobb


Som Varuplanerare/Operativ Inköpare har du ett stort och viktigt ansvar för ICAs varuförsörjning. Du kommer att ansvara för ca 30 leverantörer och köpa varor för ca 20 MSEK per vecka. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta med logistik på riktigt i ett av Sveriges mest omfattande och utmanande logistikflöden. Du ansvarar för att säkerställa ICAs leveransförmåga till butikerna och att ICA på rätt sätt balanserar leveransförmåga, lagernivåer och utförsäljningar av överlager. Du underhåller och uppdaterar prognoser, lägger order och ansvarar för den operativa dialogen med leverantörerna. Du har ett stort ansvar att själv ta initiativ till en operativ och taktisk dialog med leverantörerna för att säkerställa ett optimalt varuflöde. Tät kontakt med ICAs interna funktioner så som Sortiment & Inköp och våra Lagerenheter är en förutsättning för att nå de nyckeltal du ansvarar för. I rollen ingår också att ständigt förbättra ICAs varuflöden och interna processer. Det gör du genom att delta i eller leda stora eller små förbättringsprojekt.Vem är du?

Du har teoretiska och praktiska kunskaper inom Supply Chain Management och Logistik. Högskoleutbildning och utbildning inom logistik är meriterande. Att vara analytiskt lagd samt att ha stor förståelse för siffror är fördelaktigt. Du är noggrann och strukturerad. Du har lätt för att ta egna beslut och göra riktiga prioriteringar även då tiden är knapp. Du har ett stort eget driv och en vilja att genomföra förbättringar. Du tycker om att arbeta med människor och är positiv till/drivande i att knyta nya kontakter med andra människor. God förmåga att kommunicera på ett professionellt plan i tal och skrift både på svenska och engelska är ett krav.

Anställningsform

Tillsvidareanställning 
Tillträde


2021-08-23 eller enligt överrenskommelseKontaktuppgifter

Mikael Gustavsson, Supply Chain Manager, [ Link removed ]

Christina Stockinger, Supply Chain Manager, [ Link removed ]


Sista dag för ansökan

2021-06-15

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

 

Rekommenderade jobb

Varuplanerare/Operativ Inköpare
ICA Västerås Heltid
Entrade rekryterar Produktchef
Poolia Uppsala län - Enköping Heltidsanställd
Ej angett
Training Developer/Producer to Cytiva
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0013670