Jobbet Varuflödesplanerare till varuhuskedja i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Varuflödesplanerare till varuhuskedja i Stockholm publicerad av ValueOne

Projektanställd-Visstidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

För vår kunds räkning söker vi en Varuflödesplanerare till ett konsultuppdrag om minst sex månader till ett företag inom detaljhandeln med placering i norra Stockholm. Är du en pragmatisk problemlösare som triggas av förändringsarbete ger dig detta uppdrag stora chanser att påverka och utvecklas i din yrkesroll. För rätt person finns möjligheter att erbjudas en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag

Rollen

I rollen som Varuflödesplanerare handlar din vardag dels om att säkerställa en god tillgänglighet i företagets varuhus, dels om att ge service till kunder och säkerställa åtaganden från leverantörer.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår ett operativt ansvar för påfyllnad av varor till varuhus och centrallager. Du ansvarar för optimering, utförande och effektivisering av produkttillgänglighet. Du ansvarar även för styrparametrarna i varuförsörjningssystemet. I ditt uppdrag ingår också att ge god support och service till varuhus och du kommer att samarbeta med kategorichefer vad gäller revidering av sortiment, kampanjer och leverantörsuppföljningar. I rollen får du även ansvara för och delta i mindre och större förändringsinitiativ.

Din bakgrund

För att lyckas i uppdraget har du en akademisk examen eller annan relevant erfarenhet inom logistik. Du har även några års arbetslivserfarenhet från varuflödesoptimering och inköpsnära arbetsuppgifter. Du har också erfarenhet av att jobba med autopåfyllnadssystem och prognosarbete och har goda kunskaper inom MS Officepaketet, främst Excel. Du har en pedagogisk förmåga och en serviceinriktad inställning. Som person är du ansvarsfull och lösningsorienterad med stort intresse för förändringsarbete. Rollen kräver också goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt.

Ansökan      

Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 31 oktober 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: varuflödesplanerare, replenishment planner, byggvaror, detaljhandel, varuförsörjning, varuflödesoptimering, varuhus,

Referens

valueone938

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till