Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Varuflödeschef E-handel inom dagligvaruhandel jobb i Stockholm på ValueOne

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Varuflödeschef E-handel inom dagligvaruhandel på ValueOne

Varuflödeschef E-handel inom dagligvaruhandel

ValueOne Stockholm, Stockholms län Project Basis

ValueOne söker en Varuflödeschef E-handel för ett konsultuppdrag hos vår kund som är verksam inom dagligvaruhandeln med placering söder om Stockholm. Uppdraget ska tillsättas 1 september och löper på 10-12 månader.

Om rollen

Rollen som chef för varuflödesoptimeringen är en till lika delar operativ och taktisk roll där du ansvarar för både operativ och taktisk flödesoptimering. Ditt ansvar omfattar den dagliga driften och arbetsfördelningen men också taktisk flödesoptimering gällande bemanning och schemaläggning, lagerplanering, prognos samt transport. Tillsammans med funktionens chefer leder du strategisk och operativ flödesoptimering samt operativt inköp i den dagliga verksamheten. Du har personalansvar för en grupp på ca 10 personer, ingår i ledningsgruppen och rapporterar till logistikchefen.

Erfarenhet och kompetens

Till uppdraget söker vi dig med gedigen erfarenhet av ledarskap i förändring gärna i en likvärdig logistikverksamhet eller större produktionsanläggning. Du är van att leda verksamheter där det krävs hög analytisk förmåga för att prognostisera, planera, följa upp och visualisera komplexa flöden och sammanhang.

Uppdraget kräver högskoleutbildning med inriktning logistik/analys/data eller liknande och kunskaper inom dataanalys och databashantering. Du bör också ha några års ledarskapserfarenhet inom dagligvaruhandeln eller retail och god förståelse för dagligvarubranschen. Rollen kräver dessutom att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har kunskaper i LEAN, Six Sigma eller motsvarande.

Egenskaper vi värdesätter hos dig är goda kommunikativa och analytiska färdigheter samt förmåga att bygga relationer och skapa långsiktigt förtroende. Som chef är du värderingsdriven och resultatorienterad. Du är flexibel och förändringsorienterad som person och har inga problem att pendla mellan taktiskt, operativt och strategiskt perspektiv i din dagliga verksamhet. Vidare har du kapacitet att ge det där lilla extra när det behövs och kan planera och strukturera arbete även under hög press.

Ansökan

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


 

Rekommenderade jobb

Varuflödeschef E-handel inom dagligvaruhandel
ValueOne Stockholm Project Basis
Inköpschef till industriföretag i Gästrikland
ValueOne Sandviken Projektanställd-Visstidsanställd
Strategisk/taktisk inköpare direkt/indirekt material & tjänster till Ersta
ValueOne Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: valueone1514